Áruljatok el valamit magatokról, amit kevesen tudnak vagy esetleg senki?
Nálam mondhatni különböző körök különböző dolgokat tudnak rolam.
Valaki pl tudja foleg munkahely hogy diplomám van es azzal dolgozom szal valahol tanult vagyok. Flashmobnál még meg is kérdezte az igi, hogy ilyen munkahelyem se volt még ugye?:) plusz kb nyakig beöltözve dolgozom meg ugye értelmiségi ingekben szinte aligsminkben stb.
Csak, és amirol nem tudnak, amikor meg konzum voltam külföldön(streaptase plusz előadasok showműsorok)vagy takarito is pl, ott meg senki nem tudta hogy pl diplomám lenne, de a rendőrségi "balhékat" vagy pasiügyeimet annál inkább.
Vagy amikor érettségire készultem akkoriban voltam kaszino függő is. Tekintve hogy anyáék ugy elengedték a kezem en meg azt se tudtam mi az hogy pénzt keresni. Meg voltam ijedve. Meg a mi lesz velem most kerdések ha kijárom az iskolát.
Mivel gépi ruletteztem igy ki lehetett ismerni a gépet mikor hova szokott dobálni ez az, de az hosszu távon ismétel csak, tehát senki nem vágja le es szefencse is kell hogy jokor menj be mikor jo szériákat nyom.
Na akkor mikor ilyen 2- meg 5000 Ft okból voltak százezreim,már az össze c.go körülöttem ült meg drukkolt, akkoriban vizsgáztam es mindenki azon röhögött hogy színötös lennék ha olyan tételek lennének pl melyik szám hol van a rulletben🤣 vagy milyen színű a nulla, vagy akármelyik. Hányszoros szorzók vannak stb.(ezeket már álmombol ébredve is vágtam..)
Na de mivel anyáék persze megöltek volna, igy szönyeg alatt kellett rejtegetnem a pénzt akkoriban. De ugye ők meg azt látták, hogy ügyes, tanuló tételkidolgozo tételüzletelő magoló kis csira vagyok aki épp vizsgázik. És persze vizsgáztam is.
Igazábol szinte mindenki kb 1 arcom ismeri talán. Ami rá tartozik, azt.
És mikor bementem a rendőrségre a villanyszolgáltatót feljelenteni az is jó volt. A rendőr belenézett az anyagomba ki is vagyok, aztán ahogy tátott szájjal lesett vissza, meg a kérdései.. Maga az aki mindig eltűnik? Maga az aki... stb? Ja mondom én, de most megvagyok ittvagyok, es bajom van a szolgaltatóval ezt intézzük🤣
Millio sztori van de nem bírná el a telo.
-Kedvenc desszertem a somlói galuska.
-Szoktam néha csinálni külön kitálalt gourme menüt a ciáimnak.
-kényszerbeteg vagyok, de kordában tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!