Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha instara ki teszek egy...

Ha instara ki teszek egy kepet de 0 kovetom van, azt nem fogja latni senki?

Figyelt kérdés
Nincs olyan foryou szeruseg mint tiktokon?
2024. jún. 8. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hashtag alapján megtalálhatja bárki, ha nyilvános a fiókod.
2024. jún. 8. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
#1 Régen így volt, de egy ideje már nem működnek a hashtagek, olyan hashtagekre is amire sok millió találat van elviekben, csak 20-30 találat mutat. Ergo nem fogja látni senki ha nincs követője.
2024. jún. 8. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Betudod állítani, hogy privát legyen a fiókod vagy nyilvános. Ha privát, akkor csak a követőid látják.
2024. jún. 8. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, rákerestem most egy random hashtagre és rengeteg találatot kaptam 🤷‍♀️ Azt persze nem néztem végig, hogy hány követővel rendelkező fiókok rakták ki őket. De akkor bocs, nem akartam félretájékoztatni senkit.
2024. jún. 8. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 Rákerestem egy random hashtagre, #ferrari, a keresőbe beírva azt mutatja hogy 28,7 millió találat van. Amikor meg entert nyomok rá, akkor mindösszesen 28 találatot ad: [link]

És ez minden hashtaggel így van.

2024. jún. 8. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 elhiszem. De nálam tényleg más látszik. :) Mondjuk én appon néztem, nem gépen, az is tény.
2024. jún. 9. 00:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi
2024. jún. 9. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!