Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek élményeket...

Hogyan szerezzek élményeket és éljem az életem ha nincs senki akivel kimozdulhatnék? 32/N

Figyelt kérdés
2024. máj. 1. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Randizz velem :D
2024. máj. 1. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Merrefelé laksz?
2024. máj. 1. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
mozdulj ki egyedül
2024. máj. 1. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Akkor most feltalálom neked a spanyolviaszt: ne várj mindig másokra, hanem éld az életed, ha most ez a helyzet, akkor egyedül. Ha nincsenek élményeid, mozdulj ki. Ha mindenáron társaságot akarsz, akkor ismerkedj ott, ahova mész. De sokat profitálnál abból, ha megtanulnád egyedül is jól érezni magad.
2024. máj. 1. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Átérzem a helyzeted, de teljesen más szempontból. Én egy 31 éves férfi vagyok. De számomra nem az élményszerzés okoz gondot. Élményt szerezni bármikor tudok. A problémát a többiek jelentik. A legtöbb ember dolgozik, nem szabad. Ellenben én igen. Nekem nem szükséges dolgoznom, és szabad vagyok. Megtehetek mindent amikor akarok. Már megtanultam nem várni másokra, és egyedül is jól érezni magam. Mindig csinálok/teszek valamit. Az emberek már nem annyira az életem részei. Jobban érzem magam egyedül. Szóval a társaság nem feltétel ahhoz hogy élményeket szerezz. Persze megértem a te szempotodat is miszerint gondolom az élményt meg akarod osztani valakivel. Szóval közösen megélni. Vagy téged csak kivinni lehet a házból, elhívni valahova? Magadtól miért nem mész?
2024. máj. 1. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez... Itt a jó idő, jó lenne kimozdulni, de nincs kivel..Teljesen egyedül maradtam.

Merre laksz?

N

2024. máj. 1. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Mozdulj ki egyedül. Nem annyira egyszerű feladat. Menj el kirándulni, túrázni, sétálni. Közben is lehet ismerkedni és kapcsolatokat kialakítani. Például ha szereted az állatokat akkor kutyásokkal könnyen lehet ismerkedni, aki megengedi simogatni a kutyáját az általában közvetlen és nyitott. Én nagyon sok helyen voltam egyedül kirándulni és először fura volt és nem is tudtam élvezni,de ez megváltozott. Ha kimozdul az eber egy idő után találkozik olyan emberekkel,akikkel lehet kapcsolatokat kialakítani. Saját tapasztalat.
2024. máj. 1. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Gyere el velem az állatkertbe. 30/F
2024. máj. 1. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Jobb a jónak elrontója.
2024. máj. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!