Miért nem hajlandó soha senki élőben találkozni velem akikkel írok?
Figyelt kérdés
febr. 25. 18:29
1/9 anonim válasza:
nem mindenki extrovertált, nekem is pl bőven elég ha neten keresztül tartom az emberekkel a kapcsolatot
2/9 anonim válasza:
Attol fugg, miert akarsz talalkozni veluk. ;-)
3/9 anonim válasza:
Velem is ugyanez a szitu, annyi különbséggel, hogy nekem nem is írnak... 1-0 kérdező. 😂😂😂😆🤣
4/9 anonim válasza:
Ez nem társkereső. Van, aki szórakozik, más választ kér. Én a privát üzenetekre se válaszolok. Ott a kérdés, ott lehet írni.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem annyira megbízható ma már csak úgy találkozni a másikkal, az oldal színvonala meg érezhetően romlott kb. 2017 óta.
6/9 anonim válasza:
Mert minek találkozzanak veled? Az emberek többségének megvan a saját 1-2 barátja legalább, akikkel irogatsz, azok csak épp unatkoznak. Gondolom ha már nagyon régóta beszélgetnétek, akkor találkoznának is talán, de pár üzenet után mit vársz?
7/9 anonim válasza:
Mert rossz sorrendben próbálod csinálni: Előszőr találkozz valakivel, aztán már igény és szimpátia függvényében irogathattok is egymásnak. De ha kifejezetten gyakoris júzerekkel akarnál ismerkedni, az nem túl jó ötlet.
9/9 anonim válasza:
Nekem ehhez egy picivel több kontextus, infó kéne...
milyen célból beszélgettek (ismerkedés, barátkozás, ilyesmik), mennyi ideje, milyen platformon, mennyire aktív/passzív az illető írogatáskor? Mennyire nyitott, mennyire hajlandó magáról beszélni (és nemcsak panaszkodást illetően)? Mennyire hamar jön fel a találkozó kérdése?
Az viszont, általánosságban szólva, nyugodtan kijelenthető, hogy az emberek passzívabbak lettek, jobban bezárkóztak, főleg a Covid óta. Jobban megválogatják, kit engednek magukhoz közel, nincs akkora igényük programokra, találkozókra. Tapasztalom is ezt magamon, a környezetemen, illetve gyakorlaton végzett kutatásból is ilyen konklúziókat tudtunk levonni, sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!