Hogy lehet feldolgozni lelkileg 30 évesen, hogy egy senki vagy?
Figyelt kérdés
Nem lettem sem egy Einstein, de Mike Tyson sem, csak egy senkimárc. 18. 16:32
2/17 anonim válasza:
Valaki biztosan vagy. Definiálhatod magad ezerféleképpen. Hagyjuk most a karrier, párkapcsolat dolgokat. Én pl egy nagyon tiszta, igényes nő vagyok, aki megértő barát és jó szakács. Hobbi nyelvtanuló és nagy puzzle-ös. Nekem így jó. 🤷
3/17 anonim válasza:
Pontosan ez nálad mit jelent? Milyen életet élsz?
5/17 A kérdező kommentje:
Gyereknek is furcsa, magamnak való voltam. Bármilyen furcsa sosem voltak barátaim, illetve soha nem járok sehova. Van egy érettségim, illetve Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem megvan, rosszul keresek, nincs párom, nagyjából ennyi
márc. 18. 16:54
6/17 anonim válasza:
Hát akkor menj pszichológushoz. Ha te csak ennyit látsz magadból.
7/17 anonim válasza:
Nekem érettségim van +3 szakmám ami mind szarul fizet van 3 hitelem amivel 2vel be is vagyok csúszva, beteg is vagyok. Barátaim nincsenek , nem keres senki. Soroljam még?
8/17 A kérdező kommentje:
Engem max a szüleim keresnek, de már az is ritka
márc. 18. 17:21
9/17 anonim válasza:
És? Te mit teszel, hogy más legyen? Engem nem keresnek sokan, de nem is bánom. Nekem jó így. Azt gondolom, akit ez zavar, az változtat valamin.
10/17 anonim válasza:
Vigasztalásként mondom, senki emberek szoktak nagyon sokáig élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!