Hogy lehet feldolgozni lelkileg 30 évesen, hogy egy senki vagy?
Figyelt kérdés
Nem lettem sem egy Einstein, de Mike Tyson sem, csak egy senkimárc. 18. 16:32
11/17 A kérdező kommentje:
#10 hogy érted?
márc. 18. 17:30
12/17 anonim válasza:
Úgy, hogy jó hosszú magányos életed lesz és a macskád lesz ott legfeljebb öregkorodban.
13/17 anonim válasza:
Sehogy, pont ilyen lettem. Így nem lehet élni. Szóval sajnos ennek nem lesz semmi jó vége, nem valószínű hogy eltöltök itt még 50 évet semmi kedvem. Mert ez tényleg nem élet. Én sok mindennel próbálkoztam de semmi nem jön össze. Nincs értelme.
15/17 anonim válasza:
Mindenképp kezdj bele az önfejlesztésbe, sosincs késő, és mindig ki tudod hozni a legtöbbet a boldogsághoz
A pszichológust is ajánlom. Igaz, nem ismer téged, stb, de legalább lesz kinek elmond az érzéseid. És már annyiból is jó, meg kapsz pár jó tanácsot. Én is el mennék csak most nem tudok:)
16/17 anonim válasza:
A 98%-a a lakosságnak így van vele, valamiért mégis sokan nagyra vannak magukkal, meg ész nélkül szaporodnak, mintha lenne értelme tovább örökíteni a génjeiket. Pedig egy csomót jobb lenne, ha nem adnának tovább.
17/17 anonim válasza:
nyugi sosem voltunk senkik, mindenhonnan jöttünk, bárki szívesen maradna köztünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!