Hogyan spóroljak?
Anyukád nem tud azzal kisegíteni, hogy vigyáz a fiadra, ha esetleg találsz munkát, a nyári szünet erejéig, vagy állja pár bevásárlásotokat?
Strand alatt nem tudom, hogy mit értesz, mert lehet menni sokezerért fancy csúszdaparkba, meg fillérekért puttóbb helyre, meg akár tök ingyen tópartra is, ha van a közelben. Esetleg ahelyett más program, menjetek mondjuk kirándulni egy szép, de nem túl forró napon, a gyereknek ugyanúgy maradandó élmény (én legalább is jó szívvel emlékszem vissza a nagyapámmal a Mátrában tett kirándulásokra), lehet bepakolni szendvicseket, sok vizet, és ingyen van, vagy max. egy buszjegy, vonatjegy.
Egyébként nem lehetetlen. Nem tudom, mennyire van igényetek a változatosságra kaja terén, de én - igaz, egyszemélyes háztartást víve - sokat tudok azon spórolni, hogy nagy adag ételeket főzök, 5-6 adagot, meg legalább kétfélét, és bedobozolom. A felét lefagyasztom, mikor elfogy a hűtőbe rakott adag, akkor előveszem a fagyasztottat, így nem romlik meg. Nagy kiszerelésben minden olcsóbb, és a munka is kevesebb vele, egy délutánt töltök el a konyhában állva, de pl. amíg sül a rakott krumpli, addig fel lehet tenni a tésztát főni, amíg fő a tészta, addig neki lehet állni gombát szeletelni, stb., alapvetően nagyon hamar megvan, sokkal kevesebb időm megy el, mint mikor minden nap, vagy minden másnap főztem, és anyagilag is jobban kijövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!