Eladók! A vásárlók ha bemennek hozzátok, szoktak nektek köszönni vagy nem?
Figyelt kérdés
Szerintem többségében igen, bár valamiért nekem az egyik szupermarketben a kasszás hölgy megjegyezte, hogy "végre valaki köszönt". Úgymond vettem a lapot, és viccből elnézést kértem érte, ha ez itt nem szokás, de távozásnál is megkockáztattam egy "Viszontlátásra" elköszönést.2024. júl. 2. 11:47
1/6 anonim válasza:
Én vásárlóként mindig köszönök, de már azt kezdem unni, hogy az eladó nem köszön vissza. Pl. Lidl kasszában headseten beszélget a kollegáival gyakran, eszébe se jut köszönni. Vagy pl. pékségben is rendszeresen járok így.
2/6 anonim válasza:
Nem jellemző ez, viszont az igen hogy ha odaérnek a kasszához és sorra kerülnek akkor az emberek többsége köszön legalább akkor. Ha csak beesnek a boltba a bejáratnál nem köszönnek csak nagyon kevesen. Én már megszoktam ezt és nem foglalkozok vele ki köszön és ki nem.
3/6 anonim válasza:
Általában igen, eleve úgy lépnek be, hogy köszönnek. Aki nem, annak mi köszönünk elsőként. És nyilván vissza szoktak köszönni.
Ez nem egyirányú dolog. Ha a kasszás nem köszön, akkor ne akadjon ki azon, hogy a vevő nem köszön. Ő is köszönhetne előre.
4/6 anonim válasza:
Én pont lesz*rom ki köszön,ki nem. Kit érdekel? Vannak fontosabb dolgok is az életben.
5/6 anonim válasza:
Szupermarketben semmi értelmét nem látom. Nincs is ember a közelemben, amikor bemegyek.
Kis boltban szoktam köszönni és vissza is köszönnek.
6/6 anonim válasza:
Én patikában dolgozok, és egyre jobban zavar, hogy egyre többen nem köszönnek a betegek/vásárlók közül. Érdekes módon a nyugdíjasoknál látom ezt a tendenciát és nem a fiataloknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!