Volt már olyan, hogy hosszú ideig hűséges vásárlók voltatok egy adott helyen, de történt egy olyan esemény, ami miatt többet nem mentek már oda?
Igen, ilyen viszonylag gyakran megtörténik. (Nem biztos, hogy az eladók hibásak, előfordult már, hogy a vásárló volt kissé figyelmetlen.)
Augusztus 17. óta nem megyek egy helyre. Át is vertek, és nem is kezelték fogyasztói reklamációként a dolgot.
Az is előfordul, hogy apró kellemetlenségek miatt szemet hunyok, de továbbra is zavar pl. hogy egy árunál miért nincs kiírva, hogy mennyibe kerül, stb. (Pékségről van szó.)
Igen, bár mostanában nem mentem olyan gyakran, mert van a környéken egy másik ugyanolyan bolt, csak ott néha elfogy a pékáru.
De egyszer zárás előtt 5 perccel ugrottam be egy dologért, és végig ott sóhajtoztak meg flegmàk voltak, mert ők már felmostak... ezt sosem értettem, ha zavarja őket, hogy azon a részen gyorsan újra kell húzni a felmosót, akkor kezdjék zárás után.
Pár nappal később a pénztáros azt vette személyes sértésnek, hogy be mertem állni a pénztárhoz, és abba kellett hagyni a trécselést a kolléganővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!