Eladóktól kérdezem, mennyire mennek oda büdös vásárlók?
Mindenhova mennek büdösek..
Mi például cégnél foglalkozunk olyannal, hogy javítunk eszközöket és némelyik.. hát na.. napi használatban van, de ki sem látszik retekből a notebook vagy szó szerint olyan folyások vannak a gépház oldalán, mint amire ráverték.. Aki ilyennel képes megjelenni az sok esetben büdös is.
#2 nem feltétlen. Dolgozni járok a munkahelyemre, a munkaeszközök és munkakörnyezet tisztítására van a takarítónk. De az persze nem elég alapos, így megesik, hogy néha retkes a monitor hátulja, vagy lent a gépház oldala. Ennek takarítása meg nincs a munkaköri leírásomban.
Ettől függetlenül én is és minden kollégám pedánsan tiszta, sohasem éreztem még csak izzadság szagot sem senkin. 30-40 évesen az emberek még nem lusták zuhanyozni naponta akár 2x is melegben, az olyan 70-80 körül kezdődik. Akkor meg már nem aktív dolgozók az emberek.
Jó de amikor valaki magánszemély és a saját notebookjával jelenik meg úgy amire rászartak kb, akkor azért valószínűleg a lakrésze többi része sem patika :D
Dolgoztam több helyen is. Drogériában pl mögöttünk voltak a parfümök és napi szinten volt olyan vásárló hogy a tesztereket fújkáltuk annyira büdzsét voltak.
De most csak a mi példánkat írom le. Aratás szezon van, 36 fok kb. Reggeltől estig kint dolgozik a férjem, én is napi többször megyek. Hidd el nem fog azért letusolni senki kedvéért hogy egy üveg vizet vegyen magának...
Szőnyegboltban dolgoztam. Igaz, nem kell szagolgatni a vásárlót, de mikor segítséget kér, mégsem állhatok tőle 2 méterre. Sajnos nem egyszer jött olyan szinten bűzölgő vásárló, hogy órákig a hányinger kerülgetett utána. Szájszag, kajaszag, izzadt, dohos szagok. Vagy volt, akinek olyan szinten zsíros és korpás volt a haja, hogy már így tincsekben tapadt vagy hogy mondjam... Szóval undorító. És ez mind a higiénia hiánya miatt. Nekem ne mondja senki, hogy betegség. Egy beteg is, ha rendesen megfürdik, fogat mos, az nem lesz ilyen szinten büdös.
Szegénységre sem lehet hovatkozni, mert ha a lakására van pénze, akkor telne szappanra, samponra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!