Történt már veled olyan, hogy valakinek, aki folyamatosan beszélt hozzád rettenet büdös volt a szája?
Igen történt.
Ha alapvetően szimpatikus, nehezen de elviselem. Ha nem szóvá teszem, hogy ne haragudj de vegyél be egy rágót...hidd el neki kínos nem neked.
Visszatartom a lélegzetemet.
Bár ez nagyon kockázatos, mert ha elájulsz, akkor ő fog mesterségesen lélegeztetni.
Volt, de nem tettem neki szóvá, akármi miatt lehet, gyomorbaj, szájban fertőzés, stb.
Én inkább más irányba próbálok nézni vagy távolabb lenni tőle.
Volt, szépen felálltam mellőle és elmentem, aztán visszajöttem egy hatalmas kerek rózsaszínű tömbbel, amit két kézbe kellett fognom, letettem elé, és mosolyogva megkérdeztem:
- Rágót? ^_^
Igen, es az ilyen emberek kenyszert ereznek arra, hogy meg kozel is jojjenek.
A legdurvabb viszont a budos szaju fogorvos, vagy asszisztens volt. Mikozben a fogszabalyzomat ragasztotta, folyamatosan beszelt a kollegahoz. Otodik keruleti rendelo, ahol egy szobaban harom fogorvosi szek. Otthagytam. Azonnal kerestem mast, mert ebben a rendeloben eleve az orvosok ossze-vissza osztottak fel egymast kozt a beteget, es ez nem derult ki az elejen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!