Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen időben ha kintre tereget...

Ilyen időben ha kintre teregetem a ruhákat, mit csináljak hogy ne legyen büdös és hogy hamarabb megszáradjon? Ha bentre terítem nem lesz büdös de akkor meg a szobában van állot szag tőle

Figyelt kérdés

Előtető alá szoktam teregtni, nem ázik meg ha esik az eső. Egész nap ott tudom hagyni. Viszont az a baj ha nem fúj a szél van hogy 3 nap alatt szárad meg, és a vastagabb dolgok büdösek lesznek.

Kicsi a szobám, elfér a szárító a szobában max 2 nap és megszárad de közben és utána is állot szag van a szobában, az ablakok reggelre vizesek lesznek és félek hogy penészedni fog a szobám a párától.

A mosógép miután kimos, még egyszer ráteszem centrire, nem tudom ez ér e valamit..Nem ruhaszárítóra teregetek kint hanem ruhaszárító zsínórra hogy ne legyenek közel egymáshoz. Én inkább megvárom a 3 napot, de nagyon gyülölöm ha a szobámban rossz szag van.

Van valami ötletetek? Ti hogy vagytok ezzel a szárítás dologgal?

2022. okt. 28. 13:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ilyen időben tényleg nehéz a kinti szárítás. Kötélen se mindegy, hogy teregetsz. Lógnia kell a ruháknak és nemcsak úgy átdobni rajta. Éjszakára nem hagynám kinn mert összeszedi a párát.
2022. okt. 28. 13:59
 2/17 anonim ***** válasza:

Ilyenkor a legjobb módszer reggel/délelött kiteregetni úgy, hogy böven legyen az egyes ruhadarabok között hely, estig (sötétedés kezdetéig) kinn hagyni, akkor bevinni a lakásba.

Így a lakásban sem lesz szag, meg a ruha is megszárad másnapra.

2022. okt. 28. 14:02
 3/17 anonim ***** válasza:
31%
Szárítógép. Elegem lett a büdösödő, napokig száradó ruhákból. Azóta sokkal könnyebb az életem.
2022. okt. 28. 14:03
 4/17 anonim ***** válasza:
17%
2# Ne légy már ilyen. Megértem a kérdezőt. Nyilván fűteni se akar még.
2022. okt. 28. 14:04
 5/17 anonim ***** válasza:
67%

A 2-es vagyok: nem értem, miért kellene füteni? A ruha kinn félig megszárad, benn meg azért csak melegebb van fütés nélkül is, mint kinn, ezért másnaora tökéletes lesz.

Sok éve így teregetek, nekem tökéletesen müködik.

2022. okt. 28. 14:21
 6/17 anonim ***** válasza:
26%

Épülettől függ, a munkahelyemen pl sokkal hidegebb van az épületben így fűtés nélkül, mint odakint.

2022. okt. 28. 14:23
 7/17 anonim ***** válasza:
25%

#6:

És a munkahelyeden teregetsz, vagy mi? ^_^

2022. okt. 28. 15:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Viszont akinek reagáltam, az ezt írta: "csak melegebb van fütés nélkül is, mint kint", ez pedig szimplán nem igaz, függetlenül attól hogy teregetek-e vagy sem.

2022. okt. 28. 16:22
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért ilyenkor kinn van 10-14 fok, egy lakásban meg fütés nélkül is 16-18 fölött, hacsak nem betonbunkerben lakik valaki
2022. okt. 28. 16:43
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Örülök hogy jobban tudod. :D

Régi pesti bérház, 16 fok a maximum. És ez volt az elmúlt hetekben is, mikor kint 20 fok volt. A belső udvarba nem süt be a nap, innentől kezdve nem nagyon tud mitől felmelegedni.

2022. okt. 28. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!