Ilyen időben ha kintre teregetem a ruhákat, mit csináljak hogy ne legyen büdös és hogy hamarabb megszáradjon? Ha bentre terítem nem lesz büdös de akkor meg a szobában van állot szag tőle
Előtető alá szoktam teregtni, nem ázik meg ha esik az eső. Egész nap ott tudom hagyni. Viszont az a baj ha nem fúj a szél van hogy 3 nap alatt szárad meg, és a vastagabb dolgok büdösek lesznek.
Kicsi a szobám, elfér a szárító a szobában max 2 nap és megszárad de közben és utána is állot szag van a szobában, az ablakok reggelre vizesek lesznek és félek hogy penészedni fog a szobám a párától.
A mosógép miután kimos, még egyszer ráteszem centrire, nem tudom ez ér e valamit..Nem ruhaszárítóra teregetek kint hanem ruhaszárító zsínórra hogy ne legyenek közel egymáshoz. Én inkább megvárom a 3 napot, de nagyon gyülölöm ha a szobámban rossz szag van.
Van valami ötletetek? Ti hogy vagytok ezzel a szárítás dologgal?
Miért lett lepontozva a 3-as válaszom?
1000%-ban és azonnal megoldotta a problémát.
Szaritogépbe egy rakat mindent válogatni kell
A zoknik osszemennek
A sztreccsruhák meg tönkre
Bármi amiben gumi van jobb se sem rakni
A sztreccsfarmerom se bírta
Plusz teljesen soha nem szárit ki, száritogép után is teregetni kell. Csupa forró párás nyirkos az egész
Es be se rakhatsz teljes töltést csak 3-4 kg ruhákat
Plusz fizetheted a nagyüzemi áramdíjat
Nem kell jobban válogatni, mint mosáshoz. Kényes, gyapjú, farmer és hasonló ruhákat eleve érdemes külön mosni is, alacsony hőfokon, minimális centrivel.
A többivel meg sose volt gondom, zokniknak soha nem lett még baja, gumis derekú nadrágoknak se.
Nem kell teregetni, tökéletesen száraz, hajtogatható és elrakható állapotban veszem ki a ruhákat.
És nem is fogyaszt sokat, nem kell "ipari áram".
Gondolom ezek a konkrét géptől függnek, ha jól választ az ember akkor csodálatos találmány, én nem tudnék élni nélküle.
Whirpoolt használok.
Sokan elrakják hajtogatják páratartalommal is a ruhakat
Sokaknak nem tunik fel hogy villamgyorsan redukálodik a ruhák élethossza
Es gumisok sztreccsek is ugy fognak kinézni mint tehénen a gatya
Én azért észreveszek minden apróságot
Én is észreveszem ha tönkremegy egy ruhám, és mint írtam, nem lesz semmi bajuk. :)
És a száraz azt jelenti hogy száraz, erre nagyon kényes vagyok, magas páratartalommal küzdünk a lakásban, nem raknék el semmit nedvesen a szekrénybe.
(Electrolux gép, korábban miele)
Nekünk fa nyílászáróink vannak azigetelce sem vagyunk.
Így lehet a lakásban is teregetni.
Nappal erkély, estére lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!