Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen időben ha kintre tereget...

Ilyen időben ha kintre teregetem a ruhákat, mit csináljak hogy ne legyen büdös és hogy hamarabb megszáradjon? Ha bentre terítem nem lesz büdös de akkor meg a szobában van állot szag tőle

Figyelt kérdés

Előtető alá szoktam teregtni, nem ázik meg ha esik az eső. Egész nap ott tudom hagyni. Viszont az a baj ha nem fúj a szél van hogy 3 nap alatt szárad meg, és a vastagabb dolgok büdösek lesznek.

Kicsi a szobám, elfér a szárító a szobában max 2 nap és megszárad de közben és utána is állot szag van a szobában, az ablakok reggelre vizesek lesznek és félek hogy penészedni fog a szobám a párától.

A mosógép miután kimos, még egyszer ráteszem centrire, nem tudom ez ér e valamit..Nem ruhaszárítóra teregetek kint hanem ruhaszárító zsínórra hogy ne legyenek közel egymáshoz. Én inkább megvárom a 3 napot, de nagyon gyülölöm ha a szobámban rossz szag van.

Van valami ötletetek? Ti hogy vagytok ezzel a szárítás dologgal?

2022. okt. 28. 13:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

Miért lett lepontozva a 3-as válaszom?

1000%-ban és azonnal megoldotta a problémát.

2022. okt. 28. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Szaritogépbe egy rakat mindent válogatni kell

A zoknik osszemennek

A sztreccsruhák meg tönkre

Bármi amiben gumi van jobb se sem rakni

A sztreccsfarmerom se bírta

Plusz teljesen soha nem szárit ki, száritogép után is teregetni kell. Csupa forró párás nyirkos az egész

Es be se rakhatsz teljes töltést csak 3-4 kg ruhákat

Plusz fizetheted a nagyüzemi áramdíjat

2022. okt. 28. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem kell jobban válogatni, mint mosáshoz. Kényes, gyapjú, farmer és hasonló ruhákat eleve érdemes külön mosni is, alacsony hőfokon, minimális centrivel.

A többivel meg sose volt gondom, zokniknak soha nem lett még baja, gumis derekú nadrágoknak se.

Nem kell teregetni, tökéletesen száraz, hajtogatható és elrakható állapotban veszem ki a ruhákat.

És nem is fogyaszt sokat, nem kell "ipari áram".

Gondolom ezek a konkrét géptől függnek, ha jól választ az ember akkor csodálatos találmány, én nem tudnék élni nélküle.

2022. okt. 28. 17:52
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Whirpoolt használok.

Sokan elrakják hajtogatják páratartalommal is a ruhakat

Sokaknak nem tunik fel hogy villamgyorsan redukálodik a ruhák élethossza

Es gumisok sztreccsek is ugy fognak kinézni mint tehénen a gatya

Én azért észreveszek minden apróságot

2022. okt. 28. 17:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is észreveszem ha tönkremegy egy ruhám, és mint írtam, nem lesz semmi bajuk. :)

És a száraz azt jelenti hogy száraz, erre nagyon kényes vagyok, magas páratartalommal küzdünk a lakásban, nem raknék el semmit nedvesen a szekrénybe.

(Electrolux gép, korábban miele)

2022. okt. 28. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk fa nyílászáróink vannak azigetelce sem vagyunk.

Így lehet a lakásban is teregetni.

Nappal erkély, estére lakásba.

2022. okt. 28. 18:03
 17/17 anonim ***** válasza:
*szigetelve sincs
2022. okt. 28. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!