Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan teregessek ősszel a...

Hogyan teregessek ősszel a lakásban, hogy megszáradjon és ne maradjon büdös a ruha?

Figyelt kérdés
Elég jól bírjuk a hűvös időt, a lehető legkésőbb szoktunk befűteni. Ezzel csak az a gond, hogy ha mosok, akkor a teregetett ruhák nagyon lassan száradnak meg, kb 2-3 nap alatt és a szaguk se a legjobb. Már próbáltam, hogy duplán centrifugázok, szellősen teregetek, az ingeket, pólókat külön vállfára rakom, de nem lett sokkal jobb. Próbáltam nap közbenre kicsi kinyitna az ablakot, hogy szellőzzön, de az sem segített. Gondolom majd a radiátor megoldja, de addigis mit tegyek?

2012. okt. 3. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
A ruhaszárítót a konyhában állítsd fel, amikor kiteregettél a gáztűzhely sütőjével egy "kicsit dobd meg" a hőmérsékletet, csukd rá az ajtót. Hamarabb fog száradni.
2012. okt. 3. 09:06
 2/9 A kérdező kommentje:
sajnos pici konyhám van, nem fér be
2012. okt. 3. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Az enyém is pici, olyankor az asztal melletti széket kihozom az előszobába! :))))
2012. okt. 3. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanezzel szenvedek.

Most szedtem elő a téli ruhákat átöblitésre,4 nap alatt se száradt meg,a végét moshattam ujra,mert büdös lett.

Ugyhogy most 1 adagot mosok egy nap,minden vállfára akasztok vagy átdobom a ruhaszáritón,nagy felületen száradjon,igy 2 nap alatt szárad egy adag ruha.

Szenvedés,mert mindig van valami ami szárad,sosincs igy rend,de nem lehet mit csinálni.

De csak ezért be nem inditom a fűtést,az biztos.

2012. okt. 3. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

mi is szenvedtünk ettől régen. De a problémát megoldottuk. Nem tudom milyen kecóba laktok, mi egyszobásba, de mi vettünk fregolit a fürdőbe, télen csak arra teregetünk. Valamint a falon van egy szellőzőnyílás (oda van beépítve a villanyóra), aminek az ajtaja régen teljesen tömör volt. Rájöttünk, hogy lukacsos kell legyen, mert az szellőzik és így csodák csodájára ugyanannyi idő alatt szárad meg mintha nyár lenne és persze nem büdös.

Túlságosan párás a kecó valszeg, nálunk ez volt a baj. Gyakori szellőztetés, a legtöbb helység fűtése megoldja a problémát. Nálunk a konyhán csapódott le mindig a pára. Vettünk páraelszívót és eleketromos fütőszálas türcsi tartós radiátort és azóta minden rendben :)

2012. okt. 3. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Én ősszel-télen is kint teregetek, akár - fokba is, csak estére viszem be.Így nem párásodik be a lakás sem és kint csak járja a levegő.
2012. okt. 3. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:

20:22

panelban hogy teregessen a kérdező (vagy én?)

kertesben nem gond,még télen is kiteregettem még szüleimmel laktam,de panelban borzalom ilyen időben

2012. okt. 4. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Erkélyre, ha nincs akkor természetesen nem megoldható.
2012. okt. 4. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Vasalj gyakrabban, ha nyirkosan vasalod még sterilizálod is ami manapság nem árt!! Még az illata is más lesz4 anyáink is ezt tették és nem kellet vissza vizezni
2012. okt. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!