Lidlösök! Hogy lehet a leggyorsabban le koptatni a vásárlót?
Figyelt kérdés
Fel le rohangálok ezer dolgom van és mindig megtalál valaki valami baromságal ez hol van van e még a raktárba miért nincs ez tartalmaza e ezt meg azt stb
Hogy lehet a legyorsabban a legkevésbé bunkó módon lekoptatni őket?
2023. nov. 4. 10:09
1/27 anonim válasza:
Te nem kereskedő vagy? Ha igen, akkor foglalkozz a vásárlóval. Ha nem, akkor keress más munkát!
2/27 anonim válasza:
Átöltözöl szado-mazo szerelésbe, fix, hogy nem jönnek rá, hogy ott dolgozol.
3/27 anonim válasza:
Ti vagytok a bunkók, eladók és árufeltöltők! Az árufeltöltők miatt soha nem lehet rendesen elférni, nem egyszer nekem kellett odébbtolnom a kocsijukat, mert pont ott volt, ahova menni akartam, nemtudtam elvenni a joghurtot. És mindig nekik áll följebb, pedig a vásárló az első! És mellesleg mit tölt föl, amikor soha nincs áru? Soha nincs, amit venni szeretnék, gondolom emiatt mennek oda hozzád is. Nem háborodni kell, hanem tenni a dolgod. A kaszzások meg úgy rohannak, úgy bánnak a vásárlókkal, mintha állatok lennénk. A tojást is dobálta egyszer a kasszás, mert annyira sietett, össze is tört, vissza kellett vinni kicserélni. Szóval ki a bunkó?
4/27 anonim válasza:
Ez a munkád sajnos vagy nem sajnos.Segíteni a vásárlót is beletartozik a munkakörödbe.Ha nem tetszik akkor válts munkát.De egyébként Magyarország eladója 80%ban bunkó, beletartozhatsz nem oszt nem szoroz.
6/27 anonim válasza:
Légy Lenke néni a Szomszédokbol.
Azért vagy.
7/27 anonim válasza:
Az első pont a bolti dolgozók (álláshirdetés) feladatai között:
- "vásárlóink udvarias, pontos és segítőkész kiszolgálása"
Ezt nem olvastad, amikor jelentkeztél?
8/27 anonim válasza:
A lekoptatni egy szó.
Egyébként kár, hogy olyan emberek dolgoznak olyan helyeken, ahova egyáltalan nem valók.
Keress olyan munkát, ahol nincsenek emberek, és add át a helyed olyannak, akinek nem esik nehezére "le koptatni" a vevőt.
9/27 anonim válasza:
Úgy ha segítesz neki. Megmutatni hogy hol van valami nem olyan sok idő. Ha tőlem megkérdezték hogy valami mit tartalmaz, leolvastam a csomagolásról, hogy lássák én sem vagyok lexikon tehát fingom sincs, de olvasni tudok. Ha megkérdezték van-e valami raktáron, teljes magabiztossággal rávágtam, hogy nincs, azt a polcot ma reggel töltöttem fel. (Nem, egy nagy áruház raktára nem úgy működik hogy csak úgy bemegyek és körbenézek. Hozzá sem lehet legtöbbször férni a cuccokhoz, rendszer szerint viszik ki őket utántölteni. Ha van is amit keres, nem fogom tudni megtalálni és kiszedni az ezer láda közül.)
10/27 anonim válasza:
Mindig úgy tűnik, hogy a magyar boltokat kicsire építik, mert minden értelmes helyet elfoglal az áru. A lidi kifejezetten szeret minden helyet telepakolni és alig lehet mozogni. Így nagyon nehéz megtalálni dolgokat, ráadásul egyre többen vásárolnak a lidiben, a tömeg miatt rühellem az egészet, de mondjuk nálunk az eladók araynosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!