Lidlösök! Hogy lehet a leggyorsabban le koptatni a vásárlót?
Fel le rohangálok ezer dolgom van és mindig megtalál valaki valami baromságal ez hol van van e még a raktárba miért nincs ez tartalmaza e ezt meg azt stb
Hogy lehet a legyorsabban a legkevésbé bunkó módon lekoptatni őket?
24
1 Nem azért vagyok
2 Nekem te ne magyaráz arról hol dolgozak
"első napom itt" - nem bolt, teljesen más munkahely, de egyenruhában kellett dolgoznunk. Fiatal lány már tíz perce őrjöngve hisztizett nekem valamiért, és már legalább húszszor elmondtam, hogy nem lehet megoldani azt, amit ő követel, de ha egy percre abbahagyná, és hajlandó lenne meghallgatni, akkor tudok megoldást... Nem volt rá képes, sikított tovább. Munkatársam elhalad mellettem, leányzó karjánál fogja visszarántja, azzal, hogy "könyörgöm, segítsen, a kolléganője nem hajlandó segíteni, használhatatlan!!!" Itt minden empátiám elpárolgott a lány irányába, úgy voltam vele, hogy ok, akkor innentől meglátod, kisanyám, milyen, mikor nem segítek és használhatatlan vagyok. Mire munkatársam, az egyenruhát viselve, annyit mondott, hogy "bocsánat, én nem dolgozom itt"
Mondtam a lánynak, hogy bocsika, most jutott eszembe, én sem, és mentem ki a munkatársammal cigizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!