Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lidlösök! Hogy lehet a leggyor...

Lidlösök! Hogy lehet a leggyorsabban le koptatni a vásárlót?

Figyelt kérdés

Fel le rohangálok ezer dolgom van és mindig megtalál valaki valami baromságal ez hol van van e még a raktárba miért nincs ez tartalmaza e ezt meg azt stb

Hogy lehet a legyorsabban a legkevésbé bunkó módon lekoptatni őket?

2023. nov. 4. 10:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nálunk szólni sem lehet hozzájuk, folyamatosan úgy tesznek mint akik valami nagyon fontosat tárgyalnak a fülesükben.
2023. nov. 4. 21:28
 22/27 A kérdező kommentje:
17-20 köszönöm eddig ti tudtatok érdemben válaszolni
2023. nov. 5. 08:53
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy intézed mikor nem találsz valamit egy üzletben? Hazamész? Nem a vevőket kell lerázni, kérdezd meg a főnöködet, mi a teendő.
2023. nov. 5. 10:18
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy. Ha nem tetszik, keresel másik melót ;)
2023. nov. 5. 13:53
 25/27 A kérdező kommentje:

24

1 Nem azért vagyok

2 Nekem te ne magyaráz arról hol dolgozak

2023. nov. 5. 16:33
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem megmondani neki, hogy hol van pl a cukor, az tényleg egy pillanat, nekem is jól esik, ha megmutatják. Hozzá tartozik, hogy időnként átpakoljátok a dolgokat a megszokott helyükrők, ami nagyon idegesítő tud lenni. Biztos van oka, meg nem te találod ki, de ez még a vevőknek rossz. A raktárról meg összetevőkkel megértem, hogy nem akarod, hogy zaklassanak, nem lehetne egyébként egy embert belítani informátornak? Hogy ne azokat tartsák fel, akik pakolnak? Vesd fel a főnöknek.
2023. nov. 5. 22:39
 27/27 anonim ***** válasza:
76%

"első napom itt" - nem bolt, teljesen más munkahely, de egyenruhában kellett dolgoznunk. Fiatal lány már tíz perce őrjöngve hisztizett nekem valamiért, és már legalább húszszor elmondtam, hogy nem lehet megoldani azt, amit ő követel, de ha egy percre abbahagyná, és hajlandó lenne meghallgatni, akkor tudok megoldást... Nem volt rá képes, sikított tovább. Munkatársam elhalad mellettem, leányzó karjánál fogja visszarántja, azzal, hogy "könyörgöm, segítsen, a kolléganője nem hajlandó segíteni, használhatatlan!!!" Itt minden empátiám elpárolgott a lány irányába, úgy voltam vele, hogy ok, akkor innentől meglátod, kisanyám, milyen, mikor nem segítek és használhatatlan vagyok. Mire munkatársam, az egyenruhát viselve, annyit mondott, hogy "bocsánat, én nem dolgozom itt"

Mondtam a lánynak, hogy bocsika, most jutott eszembe, én sem, és mentem ki a munkatársammal cigizni.

2023. nov. 7. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!