Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lidlösök! Hogy lehet a leggyor...

Lidlösök! Hogy lehet a leggyorsabban le koptatni a vásárlót?

Figyelt kérdés

Fel le rohangálok ezer dolgom van és mindig megtalál valaki valami baromságal ez hol van van e még a raktárba miért nincs ez tartalmaza e ezt meg azt stb

Hogy lehet a legyorsabban a legkevésbé bunkó módon lekoptatni őket?

2023. nov. 4. 10:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Menjél gyárba kérdező az való neked. Oda is mehetsz képzetlenül, de legalább nem fognak zavarni a vásárlók, nem lesz kikkel tapló lekezelő módon bánnod, meg nem lesz kiket lenézned, mindezt úgy hogy te lennél értük és nem pedig fordítva. Igenis a munkaköri kötelességed hogy a vevőket is segíted, mégpedig kedves és normális stílusban. Vagy ha ez nem megy, menj útépítésre, vagy bárhova máshova. Így lenézni a vevőket miközben a te fizetésedet is ők hozzák be a boltba, vicc az egész.
2023. nov. 4. 11:55
 12/27 anonim ***** válasza:
44%

Az a "kötelségem" amit a főnököm kér tőlem,hogy csináljak abba nem fér bele,hogy 2 másodpercenként valami faszs@got keresek a raktárba, mert akkor nem leszek kész a dolgomal időbe és a főnök lebasz érte.

Nekem az a érdekem,hogy időre megtudjam csinálni amit a főnök kiadott nem az hogy Mariska néni megtalálja a kedvenc tejfőlét.

Szóval igen bunkó vagyok de leszarom a vevőt a saját érdekeim fontosabbak.

Aki meg azt írja váltsak munkahelyet annak üzenem, hogy gondoltam rá de máshol nem nagyon kapok netto 500-at így marad ez

2023. nov. 4. 12:03
 13/27 anonim ***** válasza:
46%

11

A cég van a vevőért nem pedig én személyesen.

2023. nov. 4. 12:04
 14/27 A kérdező kommentje:

3

Azért nem férsz el az árúfeltöltötöl,mert szűkek a sorok de valahogy kikel pakolni tehát muszáj kihuzni a raklapot így nem marad más minthogy kerülgetni kell.

Ha nem így tennénk a nap közepére már nem lenne árú a polcon és akkor azért sírna a szád.

Ha pedig nincs valamilyen termék az nem rajtunk múlik hanem azon ,hogy mikor érkezik a kamion.

Központi raktárból küldik az árut rajtuk múlik, hogy mit küldenek

2023. nov. 4. 12:13
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
A sorok azért szűkek, mert mindenhova árut raknak. Ha csak a polcon lenne áru, akkor nem lenne szűk.
2023. nov. 4. 12:19
 16/27 A kérdező kommentje:

16

Igen és akkor mint mondtam nap közepére ki lenne fosztva a bolt kongana az ürességtől

2023. nov. 4. 12:50
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Áh, én ezt imádtam. - Nincs X termék? - Nem, sajnos most nincs. - De megnézné hátul?

Úgy ismertem a nyamvadt raktárat, mintha a tenyerem lenne, tudtam, hogy nincs X termék a raktárban sem, ha lenne, kitettük volna, az az érdekünk, hogy megvegyék X terméket, szóval ilyenkor mindig hátramentem, kiléptem a gazdasági bejáraton, elszívtam egy cigit, majd visszamentem, hogy bocsánat, tényleg nincs.

Egyébként velem mindig megtörténik, hogy valamit nagyon keresek, az istennek sem találok, megkérdezem az eladót, hogy bocsi, ez hol van, és rámutat konkrétan velem szemben szemmagasságba, hogy ott. És tényleg, csak a szememet szúrta ki.

Emiatt is megértem a frusztrációd, meg lidlben vásárlóként is alig férek el, szerintem az az oka, hogy nincsenek bevásárlókosarak, mindenki kocsit tol maga előtt, ami nagyon sok helyet foglal el. Legegyszerűbben nyilván úgy tudsz megszabadulni tőlük, hogy megválaszolod a kérdésüket, legyen az akármilyen banális is. Kasszában meg idő sincs cseverészni, olyan gyorsan csipogtatják az árut a kollégáid.

2023. nov. 4. 13:01
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes nézőpontot váltani.Néha legalább pihensz egy kicsit, ha 1-1 vásárló megállít. Nem lehet túl kellemes, de ez ezzel jár. Én mondjuk a vásárlói frontot erősítem.

Tisztelettudó vagyok, de nekem az öreglányok elviselhetetlenek. Egyszerűen megáll, totyok, nem figyel, hogy más is van rajta kívül, betolja a kosarát keresztben a tömegbe, ha szólsz megsértődik, hogy ugyan fiatalosnak néz ki de ő idős. Legyenek rá tekintettel. az lényegtelen, hogy a másik kezével a másis irányba keresztbe állítja a banytankját. Kész káosz.

2023. nov. 4. 17:03
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak +1, legszebb napok voltak, mikor a nyugdíjasok csak egy órán át vásárolhattak. Sajnálom, de ez van. Olyan gyorsan haladtak a sorok, hogy csak na.
2023. nov. 4. 17:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod hol van, megmondod.

Van-e a raktárban? " Sajnos nincs, holnap/jövő héten kapunk."

Van-e benne x összetevő? "Sajnos nem tudom, legyen szíves elolvasni az összetételét." vagy "A szabályzat szerint erre a kérdésre nem válaszolhatunk, mert nem vállalhatjuk a felelősséget egy esetleges allergiás rohamért."

Bármely kérdésre: "Sajnos nem tudom, ez az első napom itt."

2023. nov. 4. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!