Vajon bántani akartak vagy csak más okból húzódott?
Most értem haza nemrég. Barátnőmnél voltam, tőle sétáltam haza. Az úton elment mellettem 3x ugyanaz az autó. Ilyen bordószínű mercedes kisbusz szerűség volt. Negyedjére is szembe jött velem, de akkor észrevettem, hogy lelassult és lehúzódott az út szélén előttem. Én ekkor hirtelen tettem egy 90 fokos kanyart balra és két ház között őrült sebességgel felszaladtam az egyik kis utcára és ott alul kis egyirányú utcákba futottam be és onnan szaladtam hazáig.
Igazából nem nagyon gondolkodtam, lehet nem is akartak bántani. Nem szóltak semmit, meg igazából nem is láttam az arcukat mert sötét volt. Mindenesetre én elfutottam. Utána már nem láttam többet az autót.
Lehetséges, hogy én gondoltam túl a dolgot?
18/L
Jól tetted, hogy elszaladtál.
Egyértelmű, hogy nem véletlenül mentek el ennyiszer melletted. Téged figyeltek. Akkor pedig már jó szándékot nem lehet feltételezni róluk, pláne így, éjszaka.
#1 Igen, én is erre gondoltam. Mert az, hogy egyszer elment mellettem hát nincs abból semmi. Nem egy hű de forgalmas városban lakok, de mégiscsak két nagyvárost köt össze a főút és 3 irányból lehet felhajtani innen az autópályára is szóval megszokott, hogy járkálnak éjjel az autók. Ráadásul közel lakom 3 országhatárhoz is.
Még mikor másodjára ment el mellettem sem gondoltam semmi rosszra. Már mikor harmadjára akkor kezdtem el rosszra gondolni és mikor szembe jött megint majd lelassult és megállt akkor ijedtem meg nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!