Akinek mellső fali mélyen tapadólepénye volt, amely fedi a belső méhszájat, mikorra húzódott feljebb?
A 20.hetre teljesen felhuzodott
Nem emelgettem nehezet, nem volt hazaselet, és kevesebbet sétáltam, de nem feküdtem egész nap.
25. héten már nem volt rajta.
Mindent csináltam, de odafigyeltem a testem jelzéseire. Nem hősködtem, nem keménykedtem.
Nekem ugyan hátsófali volt és nem érte el a méhszájat, csak nagyon közel volt, mégis 15-22 hetes korom között vérezgettem miatta.
Nekem azt mondta a doki, hogy pihenés (de nem fekvés), ne emeljek és tilos a házasélet, na meg sok magnéziumot szedjek.
Mélyen fekvő lepény esetén kb ezt szokták mondani.
Feljebb fog menni, de addig ezeket tartsd be.
Köszönöm a segítséget. Az a gondom, hogy a lakást rendbe kéne rakni, lomtalanítás, bútor összerakás, ilyenek, és nincs segítségem. Létrázás, feltenni, levenni dolgokat, tehát némileg emelgetni is. Eddig se csináltattam ezeket és ahogy elnézem, ez után se lehet. Szóval csak érdekel, mire számítsak.
Munkám miatt sokat gyalogolok, de nem tudom, pontosan mi számít soknak.
Illetve, volt olyan munkám, ahol sokat kell állni. Azt most hanyagolom, de jól teszem?
Meg a derekam gond még. Nagyon derékfájós voltam, amire elkezdtem egy sportot, de azt most nyilván abba kellett hagynom. A derekfájásom kezd visszatérni. Azt a sportot már biztos nem folytathatom, de valamit muszáj lenne, mert így biztosan nem fogja bírni. Ilyenkor a kismama torna is tiltott?
Mindig azt mondják, normál terhességnél annyit csinálhatsz, amennyit előtte. Na, de mennyivel előtte? Mert ha ebből egyszer normál terhesség lesz, akkor ott fogok tartani, hogy már hónapok óta nem csináltam szinte semmit.
3. vagyok.
Én most biztos, hogy a felújítást és a kismama tornát sem csinálnám.
Jó eséllyel félidő környékére feljebb fog menni, majd utána.
Nekem is így volt, a 20. hétre szépen feljebb ment.
Addig sportolni, emelni, megerőltetni nem szabadott magamat, Feküdni nem kellett és mivel előtte is éltünk panasz nélkül házaséletet, nem tiltottak el tőle.
Szóval a házfelújítást, nagytakarítást és a sportot nem most csinálnám én sem.
8-as vagyok. Akkor lehet csak részben fedi. Illetve ugye írtam nekem is mondták feljebb mehet csak nálam baromira nem ment :D de nálad még mehet. Nem akartalak megijeszteni ne haragudj.
Azzal mondjuk nem ártasz, ha kíméled magad. Úgyis megnézik újra és akkor feljebb vándorolhat. Meg ha megnyugtató kérd meg a nőgyógyászt ha mész nézzen rá, mert nem tudod mennyire lóg rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!