Magas ctg eredmények. 180as magzati szívverés. Néha ingadozik. 160-140. De jobbára 180as. Feljebb szerencsére nem megy! Tudtok nekem segíteni?
Előtte esetleg fogyasztottál koffein tartalmú készítményt?
Vagy amikor annyi volt akkor épp mozgott?
Ha az orvos nem tartotta volna jónak ezt az eredményt, akkor benn fogott volna, nem hazaenged.
Azt nem írtad, hol jársz a terhességedben.
Nekem, ha kv-t ittam, és nem 3in1-bent, hanem kotyogósat, meg sem hatotta a gyereket.
Viszont amikor ettem, az iszonyat felpörgette a pulzusát.
Mikor nst-re jártam, nem mondták, hogy nem ehetek elötte. Viszont mikor más okból befektettek, egész napra ctg-re raktak, akkor a 140-160ról felugrott 180-200ra a pulzusa míg én ettem és kb 1órán át ott volt neki.
A dokik azt mondták, hogy tök normális. Ha tartósan van ilyen magasan, az a baj.
Végül nekem indítás lett belőle, de nem a pulzus miatt, hanem mert szivárgott a magzatvíz (39+6ra szültem)
Jajj, bocsi, tényleg. 36 hét. Hát kicsit ingadozott de jobbára kitartott a 180nál. (Doki mondott egy ilyet is, hogy ez lehet jó, és lehet rossz is) 👍🏻
Tök megnyugtató.
Na de ma megyek, szorítsatok, hogy rendben legyen minden. Már nagyon várom hogy túl essek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!