Mikor húzódott vissza a hasábokra császármetszés után teljesen?
Figyelt kérdés
6 hete volt a császármetszésem. Hát még azért van hasam igaz hogy kis túlsúllyal is kezdtem. És jöttek új striak is ami viszket. Nem kellett volna ennyi idő alatt vissza húzódni a hasnak?2023. nov. 12. 15:24
1/8 anonim válasza:
Nekem 8 hónapja volt császárom,úgy nézek ki mint aki 3-4hónapos várandós (alapból vékony alkat vagyok)
2/8 anonim válasza:
3 hónap után lett látványosan jobb
3/8 anonim válasza:
Ez genetika, és életkor függő, valakinek hízás függő. 1 vagy 2 év mire a has vissza húzódik mindegyik szülésnél
4/8 anonim válasza:
1 év telt el már úgy nagyjából jó.
De 6 hét az semmi, ilyen szempontból.
Alkat függő is. Én keveset híztam de egy 3 hónapig még volt hasam legalább, de szerintem tovább is.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát én 10 kg híztam. 20 kg csak víz volt mint kiderült. 2 hét alatt ment le. De s hasam mint aki 6 hónapos terhes.. akkor csak türelem 😔
2023. nov. 12. 17:22
6/8 anonim válasza:
Azért 9 hónap volt, mire kinyúlt. Plusz császárnál széthúzzák a hasizmokat és sokaknak szétnyílva marad vagy egy évig is még gyógytornával is.
7/8 anonim válasza:
Vékonyan kezdtem,nagyon pici hasam volt végig,egy hétig bent feküdtem. Bent már az utolsó hazaadás előtti vizsgálatnál mondta a doki, hogy de lapos hasam lett. Nem is figyeltem a sok minden miatt másnak milyen, de akkor láttam, hogy tényleg sokaknál nagy pocak volt még. Szerintem genetika, kis puffadásszint volt 1-2 hónapig, utána lement. Szerencsés voltam ebben, viszont striám lett a combomon elég sok, tinikori hízásnál is lettek, most még több. Császáros voltam. Súlyom visszament,most 16 hónapos a lányom. Nálunk például anya 2 testvérénél 2-2 szülés volt, mindkettőnek lett kötényhas,anyának szintén 2,neki is pár hónap alatt lapos, azóta is. Kitudja mitől függ még. De meg még ez tényleg idő is mire alakul kérdező.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. Nem nyugtató de tornával megpróbálok majd érte tenni. Azért elkeseredtem hogy nem lesz egyhamar olyan a hasam mint régen 😪
2023. nov. 12. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!