Császáros sebbel mennyire kell magam kímélni?
Azt tudom, hogy a babánál nehezebb súlyt nem ajánlott emelni.
De mennyire kell ezzel feküdni? Milyen pózban lehet aludni? Zuhanyzásnál érheti víz a sebet varratszedés után? Hajolni lehet?
Bármilyen információ érdekel!
Semennyire nem kell feküdni! Onnantól, hogy talpra álltál, óvatosan mozogni kell. Van császár utáni torna, nekem még a kórházban mutatták anno, jött a gyógytornász, ágyban fekve kellett tornázni. A műtét utáni mozgás csökkenti az összenövések esélyét.
Fekszel, ahogy bírsz, mozdulsz, ahogy bírsz. Az első pár nap húzós, aztán rohamosan javul.
Varratszedés nekem nem volt, felszívódó varrattal csinálták. Pár nap után érheti víz, csak finoman szárazra kell törölni.
Nyugodtan tedd a dolgod.
Max annyi h ha faradt vagy vagy faj akkor pihenj. Szepen lassan nyugisan mindenfelelt lehet.
Oke en extra gyorsan gyogyulok.
1 nagyon jó tanács!
Ne feküdj sokat, minél többet, annál jobban/hamarabb regeneralodsz. Hasleszorito is mehet de nem egésznapra. Sokat segít, egyben tart.
Dehogy kell fekudni.
Kulfoldon volt a csaszarom delben, 1 orakkor mar ettem a grillcsirket, 3-kor setaltam, masnap reggel mentunk haza. Mindent csinaltam rendesen, persze csak esszel, es ovatosan. Masnap mentem setalni babakocsival.
Felkelés után az a legjobb, ha mozogsz. Sokkal gyorsabb így a felépülés. Kímélni kell azért magad, de semmiképp ne feküdj egész nap.
A Császárvonalnak van egy szuper videócsomagja az első 6 héthez, ezt már a kórházban elkezdheted csinálni.
De jo neked.
Engem 12kor toltak ki es 7 fele mar zavartak furdeni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!