Meddig tart egy császármetszés?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy 15 perc mindennel együtt. De én azt azért kevésnek tartom. Akinek volt, nektek mennyi ideig tartott míg a babát kivették és mennyi idő volt utána a helyreállítás?2023. nov. 11. 19:09
2/17 A kérdező kommentje:
Az nem is olyan vészes.
2023. nov. 11. 19:22
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi.
2023. nov. 11. 19:35
5/17 anonim válasza:
Az első sürgősségi volt, 4 órás műtét volt. A második programozott, kb 3/4 óra, de nem nagyon volt időérzékem akkor.
6/17 A kérdező kommentje:
Jaj remélem minden oké volt az elsővel is!
2023. nov. 11. 21:11
7/17 anonim válasza:
3as vagyok. Nekem is sürgősségi császár volt. Csak én eleve ott vajúdtam már akkor 11 órája. Az azért úgy más.
Csak betoltak,kivették a lányom, meg összevarrtak.
8/17 A kérdező kommentje:
Akkor minden oké volt utána 7-es. Ez a lényeg 🙂!
2023. nov. 11. 22:07
9/17 anonim válasza:
Az első 25 perc volt, nagyon rutinos idősebb orvossal. Baba 5 perc után kint volt.
Második 55 perc volt, rezidens műtött, már voltak összenövések, amiket szét kellett szedni.
Harmadik 2 rutinos szakorvos műtött, 50 perc volt, rengeteg összenövés volt, megküzdöttek, mire mindent szétszedtek.
Baba hamar kint van, 5-10 perc, utána tart tovább a stoppolás.
10/17 A kérdező kommentje:
Oh akkor azért neked volt minden féle is.
És igaz az, hogy hányinger,hányás , ájulás, szédülés is előfordulhat közben?
2023. nov. 11. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!