A cicám nem tudja kinyitni az egyik szemét es az a fehér hártya (?) nem húzódott vissza a szeme sarkába, egy kicsit könnyes és lehet be is van duzzadva egy kicsit de nem vagyok benne biztos, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 18:45
2/15 anonim válasza:
Nem fogom érteni ezeket az embereket. Egyértelműen látszik, hogy valami baja van a macskának és itt kérdezgetik, hogy mitől lehet…segítek. Vidd el orvoshoz.
3/15 anonim válasza:
A "fehér hártya" a harmadik szemhéj. Leginkább akkor látható, ha beteg a maccs, vagy sérült a szeme.
4/15 anonim válasza:
Szia. Velünk is volt ilyen a brit cicámmal, nagyon megijedtünk, 1 napig kihűlt kamilla teába áztatott vattakoronggal borogattam és elmúlt Neki. Pont munkaszüneti nap volt, a következő lépés állatorvos lett volna, erre már szerencsére nem került sor, mert elmúlt Neki. A belső szemzugból kifelé haladva töröltettem 4-5 alkalommal. Ez csak az én tapasztalatom, ha úgy látod, hogy szükséges, nyilván azonnal orvos. :)
5/15 anonim válasza:
Ha látod, hogy baj van, akkor elviszed állatorvoshoz és nem itt kérdezgetsz. Felelős állattartás.
6/15 anonim válasza:
Nem értem miért kellett lepontozni, írtam, hogy vigye orvoshoz, illetve egy saját tapasztalatot, ami számunkra azonnal elmulasztotta ugyanezeket a tüneteket/panaszokat. 🤦🏼♀️😀 no comment.
7/15 anonim válasza:
Itt mindenki lepontoz mindenkit.
8/15 anonim válasza:
Minek annak állat aki nem az állatorvoshoz indul ha baj van hanem a gyakorin próbál kuruzslót találni?
9/15 anonim válasza:
Az a “kedvencem”, mikor egyéb esetekben, szubjektív véleményre irányuló kérdésnél pontozzák le egymást az emberek, mint pl. hogy valakinek melyik a kedvenc cica színe, vagy mi vált be neki legjobban adott termékcsoportból. Ha a tapasztalat/vélemény nem egyezik sokaknál egyenlő azzal, hogy a kérdező számára “nem hasznos”. 🤷🏻♀️ szeretném megérteni, de úgy érzem szövegértelmezési gondokkal küzdenek sokan, név nélkül/arc nélkül pedig könnyű rosszindulatúnak lenni. Nem egyszerű platform.
10/15 anonim válasza:
A MaCskÁm dÖglŐdIK MicsInÁjJak?
A)
Írkálj ide, facebookra, meg instára
B)
Vidd el dokihoz
Szerinted?
nah? Mi a helyes válasz?
Hmmmm???
Nem, nem az A, hanem a B!
Vidd el dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!