Akik szerint nagyon rossz időszakban élünk...? Ti mikor/hol élnétek?
Figyelt kérdés
Válaszban indokoljátok meg miért, illetve hogy hol élnétek legkevésbéjúl. 1. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Ókori egyiptom
Ókori görögország
Középkori anglia
Középkori olaszország (egyik városállam)
Kora újkori magyarország
Kora újkori német-római császárság
20. századi USA
Jelenlegi magyarország
Westeros - Tűz és Jég dala
Középfölde - Tolkien világa
14 szavazat
1/9 anonim válasza:
60-70-80-as évek USA, de még akár Magyarország is jó. Volt létbiztonság!
3/9 anonim válasza:
A 90 es években születtem és szerintem ez volt az utolsó 10-20 év, ami az 1950 után kezdő fellendülésnek a vége volt.
Ha választanom kellene akkor 60-80 éveket élném meg Európában és az USA ban.
4/9 anonim válasza:
Semmikor nem élnék. Lehet a Földdel van a hiba 😆
Amúgy Középföldét jelöltem, de oda is csak elméletben mennék. Gyakorlatban nem szeretek semmit kivitelezni. 😅
8/9 anonim válasza:
80-as évek Magyarországa.
Már túltettem volna magam a sokkon, hogy a 60-as, 70-es években lerombolták a régi dolgokat. Még ott a szocializmus biztonsága, de pislákol a remény arra, hogy "jobb" lesz (hogy aztán húsz év múlva csalódjunk...)
9/9 anonim válasza:
Legszívesebben sehol, az élet mindig kemény volt a kisembereknek. Azért kell robotolni, hogy alap dolgok, mint a lakhatás, gáz, víz,villany,élelmiszer meg legyen. Kevés a szabadidő, sok q munka. Még ha szereted is amit csinálsz, kevesebb idő jut élvezni az életet, mint aki a felsőbb osztályba születik. Régen is így volt ez, hogy a nemesek, uralkodók jól éltek, a nép meg nyomorgott. Persze próbálja az ember elhitetni magával, hogy jó ez, de szerintem önámítás. Vannak jó dolgok az életben, de aránytalanul sokat kell érte szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!