Berúgva elestem a diplomaosztómon! Mit csináljak?
Először is hadd , "gratuláljak" a diplomádhoz és a magánszámodhoz amit előadtál, ha igaz.:)
Maga az eset amit leírtál nem egyedi, rád nézve viszont sokkal aggasztóbb (ha igaz amit közzétettél) hogy előtte és azóta is folyamatos az alkoholbevitel.
Akár hiszed akár nem, igencsak könnyen megtörténhet, hogy te fekszel és sok ember áll körülötted szomorúan, de te ebből semmit nem érzékelsz mert az alkohol (ami idegméreg, és nagy mennyiségben pillanatok alatt durva dolgokra képes az emberi szervezettel) már megoldotta a jelenlegi problémáidat. Tehát könnyen lehet, a jelenlegi alkoholfogyasztásod eredménye, a földi léted megszűnése. Rengeteg eset volt már rá. Ezen gondolkozz el , ha lesz egy pár tiszta pillanatod.
Több megoldás is van a történtek megoldására:
1. Ha az alkohollal kapcsolatos problémáidat, és az esetet fel akarod dolgozni mert zavar, bűntudatod van kérj segítséget szakembertől. Az alkoholizmus útjára léptél az általad leírtak, és a válasz kommentjeid alapján.
2. Családtagok , haverok , és ismerőseid is ki tudnak hozni ebből a kellemetlen , és magadra, az alkohol miatt igencsak veszélyes helyzetből.
Persze csak akkor , ha ők felelősen gondolkozó emberek, és nem alkeszok mint te.
3. Felnőtt vagy , saját felelőséged hogy mit művelsz. Választhatod a mértéktelelen alkoholfogyasztást -- ami nem megoldás -- de elfedi a jelenlegi kínodat , viszont tudnod kell, hogyha azt az utat választod, rengeteg problémás eset fog rád várni, egészségügyileg, és garantáltan előbb -utóbb a bukdácsolásodnál sokkal komolyabb problémákkal találod majd szemben magad.
Ha tényleg diplomát szereztél, akkor élj inkább azokkal a lehetősédekkel amit az által szereztél.
A döntés a tied.
Én mindenesetre jó tisztulást, és az alkoholizmusból való kigyógyulást kívánok neked.
""A lejtőn való lecsúszás jó bulinak tűnhet, viszont a mélyből való visszatérést mindig kínszenvedéssel kövezi ki a sors. ""
6 évig dolgoztam egyetemen, ott mindig azt mondták, hogy nincs olyan, hogy diplomaosztó, mert nem osztogatjuk a diplomákat... diplomaátadó van!
Amúgy majd elfelejtik.
ma 17:38-Sok álszent,ti biztos sosem ittatok :D Fú de felhúznak..
Nem vagyok álszent. Fogyasztok alkoholt is, megfelelő alkalommal, megfelelő helyen,normális mennyiségben.Még olyan is volt hogy kissé "megszaladt" a mennyiség.Ez azt jelentette: mintha egy picit kóvályogna a fejem.
A kérdésben szereplő "friss diplomás" gyakorlatilag közölte: Diploma osztó előtt napokkal, hetekkel, és diplomaosztás óta folyamatosan tök részeg.
Sok álszent,ti biztos sosem ittatok :D Fú de felhúznak..
Téged nem felhúztak.Ha így folytatod, magaddal fogod ezt megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!