Berúgva elestem a diplomaosztómon! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Előtte lévő nap úgy berúgtam, hogy világomról nem tudtam amikor felkeltem rá, aztán még mindig nagyon bevoltam rúgva, 5ig ittam 9kor meg kezdődött a diplomaosztó. Nem elég, hogy alig birtam ki ne hányjak be közbe, forgott velem a világ és amikor a színpadra felálltam ráléptem a köpenyre és elestem, amit vett a kamera is. Mindenki kinevetett, hogy dolgozzam ezt fel?2024. jún. 30. 10:20
A kérdező szavazást indított:
diplomaosztó
alkohol
jack daniels
24 szavazat
1/22 Kólauborkával válasza:
Nyugi, senki nem tudja, te is csak 1 lettél a millió fail videó egyikén…
2/22 anonim válasza:
ha az iváshoz legény voltál, akkor ennek a feldolgozása is menni fog.
3/22 anonim válasza:
Majd később ezt egy vicces történetként fogod mesélni. Legalább emlékezetes volt 😊
4/22 anonim válasza:
De ha tudod, hogy diplomaosztó minek iszol előtte? Miért nem a diplomaosztó napján buliztatok?
Vagy ha így alakult akkor miért mentél el a diplomaosztóra?
5/22 anonim válasza:
Ha diplomaosztón is ennyi eszed volt, szaggasd szét a papírodat.
6/22 anonim válasza:
Én a szalagavatomom hatraestem a színpadról letepve a függönyt. Pedig nem is voltam részeg. A függönyöktol nem látszott hol van vége a színpadnak, ami nem ért el a falig. És még kamera is rögzítette. Szerintem a többiek imádták. Én is. 😂
8/22 Sánta Sós Zoltán válasza:
Egyszerű ne igyál ilyen esemény előtt.
9/22 anonim válasza:
Azt hiszem, itt komoly gond van, ha képes voltál ittasan menni diplomaosztóra. Ezzel bizonyítottad, hogy nem vagy érdemes a diplomára.
Remélem, egy életre megtanultad, hogy eszetlenül élni nem kellene, mert egyszerűen eszetlen voltál. Ha meg valami miatt ennyire problémás a lelki állapotod, hogy a szorongást el kellett fedni valamivel, akkor kicsit el kellene gondolkodnod...
Sztem pont jó, ha emlékszel arra, mi történt veled a diplomaosztón és rágódsz is rajta egy ideig - talán elgondolkodsz a hibádon, mi vezetett ide, hogy egy életre szóló élményt szereztél magadnak és esetleg másoknak.
10/22 anonim válasza:
Anyát, apát, rokonokat mondjuk lehet felhívnám mert lehet neked ennyire vicces, de lehet ők még azóta is sírnak a szégyentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!