Ha még nem volt a meg a diplomaosztóm de lenne egy állás amire jelentkeznék akkor nem tudom valahonnan letölteni hogy már megszereztem? Erről van valahol igazolás?
Figyelt kérdés
Már államvizsgaztam de az állásra jelentkezes határideje után lesz csak a diplomaosztó. Hogyan adjam így be a pályázatom? Lehet valahonnan erről igazolást letölteni?2022. jún. 12. 16:31
1/9 anonim válasza:
Add be, aztán interjún közlöd, hogy mi a helyzet. Senki sem fog hisztizni. Engem úgy is felvettek melóra, hogy közöltem, vissza van még 1 évem.
2/9 anonim válasza:
A tanulmányi osztályon valószínűleg ki tudnak állítani egy igazolást, de ha nem, akkor egyszerűen beírod a kísérőlevélbe, hogy a diplomát június 30-án fogod kézhezkapni. Nincs ezzel semmi probléma.
3/9 anonim válasza:
Oktatási osztályon állítanak ki abszolitóriumot.
4/9 anonim válasza:
Ahhoz, hogy elküld az önéletrajzodat nincs szükség, hogy kézben legyen a diploma. Ha lesz egyáltalán interjú és még akkor sem kaptad meg, akkor úgyis meg fogják érteni, mert az önéletrajzból kiderül, hogy most diplomáztál és még nem kaptad kézhez.
5/9 A kérdező kommentje:
Nincs interjú ott van mit kell benyújtani és a diplomát is.
Azt írták az írásos pályázatok alapján születik döntés.
2022. jún. 12. 21:55
6/9 anonim válasza:
De valami szöveges dolgot is biztos be kell adni. Abba beleírhatod, hogy mikor lesz meg. De a tanulmányi osztályon biztos adnak igazolást.
7/9 anonim válasza:
Tanulmányi osztályon tudnak adni igazolást, hogy teljesítetted.
Lehet nálatok nem TO nak hívják de minden suliban van egy részleg ami ezeket intézi.
8/9 anonim válasza:
#5: Akkor tök mindegy, mert megvan már az ember a helyre, csak a formaság miatt hirdették meg. De ha nagyon sok a szabadidőd, akkor ahogy előttem írták, TO-n kérhetsz igazolást, vagy feltöltöd a többi, beleírva, hogy mikor veszed át, ahogy írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!