Elmennétek a diplomaosztóra,úgy,hogy nem kaptok diplomát,csak igazolást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az ,hogy sajnos nem sikerült az irásbeli nyelvvizsgám,csak szóbelim van,így nem kapok diplomát,csak igazolást. Ugyan a mi egyetemünkön résztvehetek ígyis a diplomaosztón,de én nem làtom értelmét,hogy elmenjek így. Mert úgy érzem nincs mit ünnepelnem. Viszont anyámék meg teljesen megvannak indulva, és nekem estek ,amikor közöltem ,hogy így én nem szeretnék menni. :/ Ti mit tennétek a helyemben?2022. máj. 13. 18:11
1/12 anonim válasza:
A szakmai követelményeket teljesítetted, tehát megdolgoztál a diplomáért. Én elmennék a helyedben.
2/12 anonim válasza:
Én mikor diplomát kaptam, akkor sem mentem. A francnak sem hiányzik a tömeg, a melegben elviselhetetlen műszálas talár és a rokonság, akikkel amúgy a franc se akar összejárni, de ilyenkor össze kell gyűlni egy kényszeredetten vigyorgós fotóra, majd az asztal mellett el kell viselni őket, főleg mikor néhány pálinka után igen okosakká válnak.
3/12 anonim válasza:
Én se mentem el a diplomaosztómra, simán beballagtam a KTH-ba és öt perc után odaadták a diplomát. A mesterszakosat meg postán kaptam meg :D
4/12 anonim válasza:
Én nem mennék el, igazad van, egyelőre nincs mit ünnepelni. De menni fog, ne csüggedj.
5/12 A kérdező kommentje:
2.Hát ezen jót nevettem🤣👌Feldobtad a kedvem :) De amugy tök igazad van.
Köszönöm mindenki másnak is a válaszokat! :)Ment a zöld kéz mindenkinek. :)
2022. máj. 13. 20:18
6/12 anonim válasza:
Én a magaméval együtt 4 diplomaátadón voltam, de azt hittem, hogy megpusztulok a végére, olyan sokáig tartottak.
7/12 anonim válasza:
Szerintem menj el. Sok éved van benne és több ilyen diploma osztó nem lesz. Utána már csak ugye a tanulmányi osztályon tudod átvenni, ha teljesíted a kritériumokat. Na meg örülj, hogy van. Nekünk a Covid miatt sajnos elmaradt. Szóval én mennék a helyedben.
8/12 anonim válasza:
Én nem mennék el, de legalábbis úgy érezném, hogy végzett egyetemistaként az én döntésemnek kell lennie, hogy mikor érzem úgy, hogy az az igazi diplomaszerzésem. A diplomát nem a szüleimnek csináltam, hanem magamnak, szóval a megünneplése sem az ő ünnepük, hanem az enyém. Nem tudom mikorra várható a nyelvvizsgád megszerzése, de ha úgy érzed akkor lesz az igazi, akkor azt mondanám a szüleimnek, hogy utána szeretnék ünnepelni. Majd akkor átveszem a diplomámat, akkor érezném úgy, hogy megérdemlem a csokrokat és gratulációt meg az ünnepi közös ebédet. Ha neked nem a hivatalos szertartástól lesz igazi, kommunikáld ezt a szüleid felé.
9/12 anonim válasza:
Úgy furcsa is elmenni diplomaosztóra, ha nem is lesz diplomád. Ilyen helyzetben, lehet én sem mennék. Van arra lehetőség, hogy amikor meglesz a nyelvgizsgád akkor tudj diplomaosztóra menni?
Olyan furcsa, hogy ilyen sokakat ez nem indít meg. A gimis ballagás teljesen hidegen hagyott, de a diplomaosztó egy nagyobb dolog.
10/12 A kérdező kommentje:
8-9. Előre láthatólag(ha a juniusi vizsgám sikerül) akkor a diplomaosztó után pár héttel meglesz a diplomám. ITOLC nyelvvizsgára megyek ahol 8 nap után van eredményközlés, 3 hét után kezembe a bizi, mivel junius elején megyek,így a diplomaosztó után egy-két héttel megkapom. Ennek függvényében, azt hiszem elmegyek a diplomaosztóra :)Hisz akkor végülis lesz mit ünnepelnem,mert tudom,hogy lesz diplomám, ha a diplomaosztó napján nem is.
2022. máj. 14. 11:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!