Kit hívjak meg a diplomaosztómra? 2 főt tudok csak.
Egyik biztos anyukám lesz.
A második személy kérdésében nem tudok dönteni bátyám, apa és a barátom között.
- Bátyám: családi szempontból anya mellett bátyám áll hozzám a legközelebb.
- Apa: formalitás szempontból őt kéne, de sajnos nem mondanám, hogy vele túl jó a kapcsolatom, pláne mióta lelépett 2015-ben egy másik nővel és azóta kb nulla lelki/anyagi támogatást kaptunk tőle, ráadásul az új nője fullra megvezeti és nem egyszer fordította már ellenünk is, apa pedig hagyta magát. Tudom a lelkem mélyén, hogy apa szeret, de nem jó apa, sosem volt az. Kicsiként sem foglalkozott velünk, hanem munkamániás volt, csak a munkával foglalkozott kb.
- Barátom: érzelmileg ő lenne az, akire esne a választásom, hogy anya mellett ő legyen a második. Jelenlegi életemben ő a number1, rá mindig számíthatok, mindig mellettem áll, nagyon jól megvagyunk lassan 2 éve. Szeretjük egymást.
Nehéz kérdés... kit kéne anya mellé választanom szerintetek?
Apaként segített valamit az apád a tanulmányaid előmozdításában? Akár szóban biztatott, erősített, vagy anyagilag támogatott?
Mert ebben az esetben a 2 szülőt hívnám meg, akkor a bátyádban és a barátodban nem lesz tüske.
Ha nem állt a helyzet magaslatán ezen a téren sem az apád, akkor a bátyád és a barátod közül azt hívnám meg, akitől a több támogatást kaptam a tanulmányaimhoz. Itt nem pénzre gondolok.
Bennem egy kérdés vetődött fel.
Nem lehet valahol nyílt téren kivetítőn nézni az ünnepséget? Vagy élőben interneten (okostelefonon)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!