Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit hívjak meg a diplomaosztóm...

Kit hívjak meg a diplomaosztómra? 2 főt tudok csak.

Figyelt kérdés

Egyik biztos anyukám lesz.

A második személy kérdésében nem tudok dönteni bátyám, apa és a barátom között.

- Bátyám: családi szempontból anya mellett bátyám áll hozzám a legközelebb.

- Apa: formalitás szempontból őt kéne, de sajnos nem mondanám, hogy vele túl jó a kapcsolatom, pláne mióta lelépett 2015-ben egy másik nővel és azóta kb nulla lelki/anyagi támogatást kaptunk tőle, ráadásul az új nője fullra megvezeti és nem egyszer fordította már ellenünk is, apa pedig hagyta magát. Tudom a lelkem mélyén, hogy apa szeret, de nem jó apa, sosem volt az. Kicsiként sem foglalkozott velünk, hanem munkamániás volt, csak a munkával foglalkozott kb.

- Barátom: érzelmileg ő lenne az, akire esne a választásom, hogy anya mellett ő legyen a második. Jelenlegi életemben ő a number1, rá mindig számíthatok, mindig mellettem áll, nagyon jól megvagyunk lassan 2 éve. Szeretjük egymást.

Nehéz kérdés... kit kéne anya mellé választanom szerintetek?

2023. febr. 24. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 6-hoz. Mi is így jártunk, azt mondták, csak két ember mehet, ott meg már senki nem nézte. Ha nem kell előre leadni a meghívottak nevét és nincs nyomtatott meghívó, nem is tudják ellenőrizni sehogy. Egy-két ember pluszban fel sem fog tűnni.
2023. febr. 24. 19:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy lehet így bekorlátozni. Nálunk (BME) bárki jöhetett, annyi, hogy ülőhelye csak annak volt, aki tényleg rászorult, minimális.
2023. febr. 24. 19:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak nemrég volt, elvileg ott is csak két embert lehetett hívni. De ahogy #11 írta: ha nincs meghívó/belépő, nem kellett leadni a meghívottak nevét, akkor a kutya nem fog törődni vele. Mi a lányomat hatan kísértük (szülők, két tesó, sógornő és a barátja).
2023. febr. 24. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
42%

A diplomaosztomon anyam, apam, nagynenem, tesom es a baratom (akkori nagy szerelmem azt hittem.vele egyutt oregszunk meg, de hat nem) ott voltak. Fenykeprol legalabbis igy tudom🤣.

Mindenesetre ha most ezt 2re kelpene redukalnom igy 30 ev tavlatabol, akkor anyam es apam lenne a meghivottam.

Ebbol, kiindulva de hozzaveve, amit leirtal apadrol.

En a helyedben igyekeznek talalkozni apukammal es ugy megkerdezni lenne-e kedve eljonni a diplomaosztodra, mert hat csak 2-en johetnek es ize anyukad es o...vagy a batyad vagy a baratod. Es ő mit gondol? Erre ha nem igazan lelkes ugyis azt feleli hogy o de kar akkor inkabb nem.foglalja mas elol.a helyet, vigyed csak a batyad. Es netan tanacsot is ad hogy a batyad vagy a baratod vigyed.

Ez utobbibol meg ugy valasztanek, hogy kit erdekel? Batyad buszke rad, neki fontos? Szeretne ott lenni? Baratod? Ugyanez: mennyire.buszke rad? Szeretne ott allno es a remunalmas szovegeket vegighallgatni es tapsolni amikor atvetted a diplomad? Vagy lehet o is inkabb kihagyna...beeri majd egy fotoval.

2023. febr. 24. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Egy kétéves kapcsolat NEM a "leendő házaspár", hanem egy kétéves random kapcsolat :D

Értem, hogy dúl a love, de gyakorlatilag nem is ismered őt - míg nem éltek együtt nem ismered.

A bátyád ellenben születésedtől az életed része, és a pasiddal lehet szétmentek x éven belül, ő azonban marad.

Többek között ezért sem a pasit hívnám, mert utána majd jöhetsz problmázni, hogy szétmentünk a barátommal, de az összes diplomaosztós képemen rajta van. :D

2023. febr. 25. 11:07
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Mindenesetre ha a barátodat hívod meg Kérdező, akkor állítsd a kép szélére, hogy az idő múltával esetleg gond nélkül levághasd! :D
2023. febr. 25. 11:29
 17/17 anonim válasza:
100%

Én a páromat hívnám meg. Régóta együtt vagytok, ha jó a kapcsolatod a tesóddal biztosan nem sértődne meg miatta. Esetleg ha nem ellenőrzik akkor a bátyádat is, de ha tényleg csak kettőt lehet akkor anyukád és párod. Mellette egy őszinte beszélgetés a bátyáddal erről, hogy őt is szeretnéd és neked nagyon nehéz ebben dönteni, nem megbántani akarod stb.

Apukádat én egyáltalán nem hívnám, hogyha így állt hozzá az eddigi életedhez.

2023. febr. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!