Kit hívjak meg a diplomaosztómra? 2 főt tudok csak.
Egyik biztos anyukám lesz.
A második személy kérdésében nem tudok dönteni bátyám, apa és a barátom között.
- Bátyám: családi szempontból anya mellett bátyám áll hozzám a legközelebb.
- Apa: formalitás szempontból őt kéne, de sajnos nem mondanám, hogy vele túl jó a kapcsolatom, pláne mióta lelépett 2015-ben egy másik nővel és azóta kb nulla lelki/anyagi támogatást kaptunk tőle, ráadásul az új nője fullra megvezeti és nem egyszer fordította már ellenünk is, apa pedig hagyta magát. Tudom a lelkem mélyén, hogy apa szeret, de nem jó apa, sosem volt az. Kicsiként sem foglalkozott velünk, hanem munkamániás volt, csak a munkával foglalkozott kb.
- Barátom: érzelmileg ő lenne az, akire esne a választásom, hogy anya mellett ő legyen a második. Jelenlegi életemben ő a number1, rá mindig számíthatok, mindig mellettem áll, nagyon jól megvagyunk lassan 2 éve. Szeretjük egymást.
Nehéz kérdés... kit kéne anya mellé választanom szerintetek?
A diplomaosztomon anyam, apam, nagynenem, tesom es a baratom (akkori nagy szerelmem azt hittem.vele egyutt oregszunk meg, de hat nem) ott voltak. Fenykeprol legalabbis igy tudom🤣.
Mindenesetre ha most ezt 2re kelpene redukalnom igy 30 ev tavlatabol, akkor anyam es apam lenne a meghivottam.
Ebbol, kiindulva de hozzaveve, amit leirtal apadrol.
En a helyedben igyekeznek talalkozni apukammal es ugy megkerdezni lenne-e kedve eljonni a diplomaosztodra, mert hat csak 2-en johetnek es ize anyukad es o...vagy a batyad vagy a baratod. Es ő mit gondol? Erre ha nem igazan lelkes ugyis azt feleli hogy o de kar akkor inkabb nem.foglalja mas elol.a helyet, vigyed csak a batyad. Es netan tanacsot is ad hogy a batyad vagy a baratod vigyed.
Ez utobbibol meg ugy valasztanek, hogy kit erdekel? Batyad buszke rad, neki fontos? Szeretne ott lenni? Baratod? Ugyanez: mennyire.buszke rad? Szeretne ott allno es a remunalmas szovegeket vegighallgatni es tapsolni amikor atvetted a diplomad? Vagy lehet o is inkabb kihagyna...beeri majd egy fotoval.
Egy kétéves kapcsolat NEM a "leendő házaspár", hanem egy kétéves random kapcsolat :D
Értem, hogy dúl a love, de gyakorlatilag nem is ismered őt - míg nem éltek együtt nem ismered.
A bátyád ellenben születésedtől az életed része, és a pasiddal lehet szétmentek x éven belül, ő azonban marad.
Többek között ezért sem a pasit hívnám, mert utána majd jöhetsz problmázni, hogy szétmentünk a barátommal, de az összes diplomaosztós képemen rajta van. :D
Én a páromat hívnám meg. Régóta együtt vagytok, ha jó a kapcsolatod a tesóddal biztosan nem sértődne meg miatta. Esetleg ha nem ellenőrzik akkor a bátyádat is, de ha tényleg csak kettőt lehet akkor anyukád és párod. Mellette egy őszinte beszélgetés a bátyáddal erről, hogy őt is szeretnéd és neked nagyon nehéz ebben dönteni, nem megbántani akarod stb.
Apukádat én egyáltalán nem hívnám, hogyha így állt hozzá az eddigi életedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!