Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Manapság miért nem képesek az...

Manapság miért nem képesek az emberek megtisztelni azzal a másikat, hogy válaszoljanak egy üzenetre? Pl. Messengeren. Főleg ha ismeretlenül írok

Figyelt kérdés
De igazából még hivatalos ügyekben, e-mailban se mindig válaszolnak
2024. jún. 29. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Általad nem ismert embereknek irkálsz ismeretlenül és fel vagy háborodva, hogy nem válaszolnak erre emberek?

>>Tapsvihar a lelátóról<< :DDDDD

2024. jún. 29. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen felháborító, hogy ismeretlenül nem mozdulnak az irkálásodra emberek! -TE vagy rosszul összerakva - kérdező!

Idegen számra, ismeretlen feladóra nem mozdulok, de még ismerősöm se jut be hozzám, ha nem jelzi nekem előre a szándékát. A város számos pontján vannak vendéglátásra szakosodott objektumok, amelyek térítés ellenében szívesen látnak bárkit vendégül! :DDD

Az meg maradjon a te problémád, hogy grafomániás vagy! :DDDDD

2024. jún. 29. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember fáradt már abba bele, hogy engem próbált elérni!
2024. jún. 29. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
A mai világot senki sem érti már...
2024. jún. 29. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Néhány éve már, hogy átállítottam a Messenger-fiókomat, már meg sem kapom az ismeretlenek üzeneteit (túl sok volt a hülye). Csak ismerősök tudnak írni nekem, azóta nem kapok a teknősbékás profilképemre "Szép a szemed, gyüssz bulizni?" jellegű leveleket.
2024. jún. 29. 17:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A hivatalos ügyek esete más tészta, de ott sem feltétlenül emberi hiba lehet a háttérben. Például van olyan rokonom, akinek sok hivatalos levelet kell írnia, akár napi szinten is, és sokszor panaszkodik, hogy milyen pocsék a rendszerük. Már folyamatban van a váltás, mert sok email nem érkezett meg, vagy ment ki. Szóval nem feltétlenül emberek nemtörődömsége a gond.

A másik pedig... miért kéne minden idegennek válaszolni? Nem szeretném összeszámolni, hány kéretlen, idegentől érkezett üzenetet kaptam az alatt a pár hónap alatt, míg nem kapcsoltam be egy rakat biztonsági beállítást FB-n/Messenger-en, így már nem is írhat nekem bárki. És egy része ráadásul akkora katyvasz volt, hogy nem is mindent értettem meg belőle - és nem gondolom magam hülyének. Volt olyan illető, akinek konkrétan a "szia" szótól eltekintve semmit sem sikerült helyesen leírnia, és itt most nem félreütésekről volt szó.

Az elején, ezen az oldalon, kedvesen visszaírtam szinte minden ismerkedős privátra, hogy "elnézést, de nem ismerkedem". Volt, aki tudomásul vette, nem írt többet. De ez történt meg a legkevesebbszer. A gyakori válasz vagy az volt, hogy "milyen kis kedves vagyok, hogy így utasítottam el, akkor legalább barátkozzunk!", vagy rögtön elküldött anyámba. Nekem meg ilyenekre már nincs energiám..

2024. jún. 29. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!