Ki vannak fordulva az emberek magukból, ahogy a világ is.
Régen a munkám után jattot kaptam általában, ma már fenyegetőznek és arcátlanul kizsigerelnek.
2024. jún. 29. 08:35
2/16 anonim válasza:
Ismeretlenül én se válaszolok, mert mégis minek írogat egy idegen? Kéretlen üzenetekre én se reagálok.
Az, hogy hivatalos ügyekben nem válaszolnak, valóban pofátlanság. Legalább egy egymondatos elutasítást írjanak már.
2024. jún. 29. 08:38
3/16 anonim válasza:
Képesek megtisztelni. Nyilván veled van a gond, de ismeretlen megkeresésre én sem válaszolok.
2024. jún. 29. 08:40
4/16 anonim válasza:
Messengeren, ha ismeretlenül írsz valakire, lehet, hogy az adott személynek nem is mutatja, mert beleteszi egy másik mappába.
Ha ismeretlenül irogatsz bárkire, nem feltétlen fognak visszaírni, mert minek?
Hivatalos levélre, pedig az ügyintézőnek kötelessége válaszolni.
2024. jún. 29. 08:47
5/16 anonim válasza:
Messengeren ezek az engedélykérésekbe mennek, nagyon sokára találom meg. Nekem a messenger pl egy kapcsolattartási forma ismerősökkel, családdal, kb mint az sms. Ha felhív egy idegen telefonon csak úgy beszélgetni, az is fura lenne. Nálam a csak úgy rám író idegenek is ebbe a kategóriába esnek. Nem tudom, miért kellene válaszolgatni. Amúgy régebben szoktam annyit, hogy"bocsi, ismerjük egymást?" Aztán mikor kiderült, hogy csakozni szeretnének és kedvesen megírtam, hogy bocsi, nem...hát kaptam cifrákat. Én azóta nem válaszolok
2024. jún. 29. 08:47
6/16 anonim válasza:
Hivatalos ügyben válaszolnak, ismeretlen meg minek írogat nekem.
2024. jún. 29. 09:04
7/16 anonim válasza:
Általában felbátorodik az ismeretlen azon is, ha elutasító választ kap. Szóval én nem fogom magam szándékosan zaklattatni másokkal. 🤷🏼♀️
2024. jún. 29. 09:07
8/16 anonim válasza:
#7 ez nagyon igaz. Volt, akinek megírtam kedvesen, hogy nem ismerkedem és írogatott, hogy milyen kedves tőlem, hogy nem bunkón ráztam le, beszélgessünk, baràtkozzunk csak legalább, léccci, lécci, lécci....ezek olyan cringe és kellemetlen szituk. Jobb a békesség.
2024. jún. 29. 09:19
9/16 anonim válasza:
Nem is értem minek írogatsz ismeretlenekre.
2024. jún. 29. 10:16
10/16 anonim válasza:
Szombat van és szabadságon vagyok. Nem fogok minden kéretlen üzenetre válaszolni. Jobb esetben tiltom az ilyen zaklató kérdezőt.
Ismeretlen emberek üzeneteit még a 12 éves gyerekem is olvasatlanul törli.
Jó lenne ha megtanulnád, hogy isneretleneknek ne írkálj üzeneteket! Ha mégis írsz akkor meg ne csodálkozz ha ignorálnak!
Az emberek nem feltétlenül várják nagy izgalommal egy ismeretlen üzeneteit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!