12/15 anonim válasza:
Akkor neked ne legyen, ne mások miatt vállalj gyereket. Én sem szeretnék, mert én a magam részéről semmi érvet nem tudok mellette, hogy nekem legyen. Ellene rengeteget. Más élete meg az övé, mindenki úgy rontja el vagy alakítja jól, ahogy akarja. Sosem értettem, miért erőltetik rá mindenkire, hogy ugyanúgy éljen. Sok ember szerintem el sem gondolkozik, hogy amúgy máshogy is lehet csinálni, csak megy, mint a birka és még büszke is rá, hogy nincsen egyénisége.
13/15 Metionin válasza:
Igaz. De elég nagy részük el is válik.
14/15 anonim válasza:
Az en koreimben pl nem. Kb a felenek sincs parja, akiknek meg van azok nem akarnak gyereket, csak elni
15/15 anonim válasza:
Jah 150 évvel ezelőtt igen
Ma már rohadtul nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!