Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Korombeliek, ti is szoktatok...

Korombeliek, ti is szoktatok gyakran így érezni? (24/L)

Figyelt kérdés

Valahogy ahogy telik az idő, egyre többet gondolkozom az életen. Régen annyira felhőtlenül éltem, nem stresszeltem a jövőn csak vidám voltam. Mostanában viszont annyira sokat gondolkozom a jövőn és megijedek. Valahogy kilátástalannak érzem, nem tudom hova tart az életem, hol fogok kikötni.

Kapcsolatok terén is annyira nehéz ismerkedni a mai világban, mert a legtöbben nem akarnak hosszútávú kapcsolatot vagy még mindig csak élni akarnak..

Munkát sem a legkönnyebb találni, olyat ahol tényleg jól érezheted magad és azt dolgozhatod amit szeretsz is csinálni.

Sokszor annyira monotonnak érzem a napokat, mert már elzárkóztam a randiktól is, amiért mindig ugyanaz a vége.. A munka csak monoton, minden nap kb ugyanaz még ha barátokkal is találkozom.

Szeretném azt érezni hogy élek, úgy igazán. Szerelmesnek lenni, valakivel közösen utazni és programokat csinálni.

Megijeszt hogy nem látom még magam előtt kiforrva a jövőm.

jún. 26. 23:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10/10 Csak nem léptem be a gyakori kérdésekre mert dolgom volt.. lehet nem kéne egyből kiakadni, ha nem szeretnék üzenetben itt ismerkedni.
júl. 3. 21:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, igyekszem pozitívan hozzáállni, csak jelenleg nincs boldogságforrás ami miatt értelmét érezném a mindennapoknak, talán egy nap rámtalál majd.
júl. 3. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Életcél amiért érdemes élni dolgozni felkelni...

Vannak rá egyszerű hagyományos válaszok...

De nem könnyű.

Nekem 6 év volt mire kijöttem belőle.

Te csak 24 vagy minél előbb találj értelmet az életednek mert a következő 10 év egy csettintés alatt elmúlik

júl. 3. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom, sovány vígasz, de szakasztott ugyanezt érzem én is, és szintén 24/L.

Ismerkedni, barátokat szerezni is nehéz, mert nem valami nyitott a nagy többség ilyenre, vagy legalábbis nem komoly szándékokkal.

A jövőt is kilátástalannak érzem, van bennem nem is kicsi kapunyitási pánik, elveszettnek érzem magam, nem találom a helyem, a nagybetűs célom sem. Közben az idő csak egyre halad, a hónapok, évek csak repülnek, ami megint csak ijesztő ebben az állapotban.

Nekem, ami eddig beválni látszik, az az, hogy mindennapra keresek egy olyan dolgot, ami örömet ad, és azzal foglalkozom. Célokat is igyekszem kitűzni reális és normál kereteken belül, de nem egyszerű.

Neked pedig, kérdező, addig is kitartást kívánok! Próbálj meg te is célokat kitűzni, keresni azt, ami örömet ad, ami kilendít kicsit a megszokottból.

júl. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!