Honnan van a korombelieknek, de még a nálam fiatalabbaknak is BMW-re, Mercedesre pénze? Én nekem meg azt meg kell gondolni, hogy vehetek magamra egy pár zoknit...
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 16:55
1/14 anonim válasza:
Vannak egyenlők, és vannak egyenlőbbek. Te nem az utóbbiak közé tartozol.
Ilyen az "illiberális demokrácia".
2/14 anonim válasza:
Több forrásból is lehet. Például hitelt vettek fel rá, örököltek, kaptak a szülőktől, Vagy egyszerűen csak sokáig laktak a szülökkel és össze tudtak gyüjtögetni pénzt.
Meg aztán BMW-t lehet venni egymillióért, és lehet venni ötvenmillióért is. Ahogy Mercit is.
Harmadrészt pedig, ha neked gondot jelent egy pár zokni megvétele, akkor te viszont valamit nagyon szarul csinálsz.
3/14 anonim válasza:
Nekem is volt pénzem amikor fiatal voltam 🙂 mivel nem költöttem el minden hülyesegre
4/14 anonim válasza:
Szégyelld magad a "harmadrészt"-ért. Ha nem érzed, hogy miért kell szégyellned magad, akkor ...
5/14 anonim válasza:
Nos, nem mindenki lúzer. Sőt, egyesek pl képesek azt is megadni a kérdésben, hány évesek, és nem kell találgatnunk.
7/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hány éves vagy, így vagy a szülőktől kaptak rá pénzt, vagy a többszörösét keresik a minimálbérnek :)
8/14 anonim válasza:
Hát 40 évesen már csak lehetne neked is kérdező.
9/14 A kérdező kommentje:
28 vagyok. 21 éves koromtól dolgozok, és szülőkkel laktam 26 éves koromig. Nem tudtam megtakarítani, mert a szülőkön sokat segítettem, illetve most albérletbe lakok egyedül
2023. aug. 15. 18:57
10/14 anonim válasza:
Én 32 vagyok. Külföldön dolgozom, itt megengedhetem ezt magamnak. Egy majdnem új Audim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!