Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan van a korombelieknek,...

Honnan van a korombelieknek, de még a nálam fiatalabbaknak is BMW-re, Mercedesre pénze? Én nekem meg azt meg kell gondolni, hogy vehetek magamra egy pár zoknit...

Figyelt kérdés

2023. aug. 15. 16:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Annyira gáz, amikor valaki a kocsijával akar villogni.
2023. aug. 15. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Öcsémnek pl apánk vett BMW-t, mondjuk nem a legújabbat, valami régebbi olcsóbbat, de neki pl onnan van 18 évesen. A nagyon fiataloknak szinte kivétel nélkül a szülőktől van, de mondjuk ilyen 25 felett már simán lehet, hogy egy áltag melóból is összespórolta akár egy jobb autó árát (nyilván itt sem a 15+ milliósakra gondolok), mert neki ez volt a prioritás.

A nagyon drága autók fixen szülőktől vannak, szerintem 40 alatt rohadt kevesen állnak úgy, még ha jó melójuk is van, hogy beleférjen, de persze ott a hitel, lízing, stb.

2023. aug. 15. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Na, meg is van a válasz, hagytad, hogy kihasználjanak... Kivételek persze mindig vannak, de sosem értettem, hogy ha két (vagy egy) ember el tud tartani magán kívül plusz egy főt 21 évig (sokszor csak 16-18), akkor mikor már csak magukat kéne eltartani, hirtelen miért kell ehhez plusz anyagi segítség.

Biztos ez még a pár száz évvel ezelőtti korok maradványa, mikor a gyerek egy olcsó munkaerő volt és 6 évesen már elkezdték befogni... Szerencsére mára a többségnek ezt sikerült meghaladnia. Szóval ne hagyd magad kihasználni.

2023. aug. 15. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 35 vagyok, szintén külföldön dolgozok, amíg otthon laktam nekem se volt semmim. Itt külhonban meg most készülünk venni egy lakás önerőből.

Lehetene drága kocsim is, de nem érdekel, helyette egy 13éves van :)

2023. aug. 16. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!