Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék energikus maradni...

Hogy tudnék energikus maradni estig, hogy ki tudjak menni szórakozni?

Figyelt kérdés

Általában 8-kor kelek, legkésőbb 9-kor. Ez mindig fix. Ha előző nap csak éjjel 4-kor tudtam elaludni, akkor is felébredek 9-kor.

Már évek óta nem voltam egyetlen esti programon sem, pedig minden héten elhatározom, hogy na most egyszer elmegyek!

Az oka, hogy én már délután 7-kor ki vagyok. Le vagyok merülve, mint egy lemerült elem.

Otthonról dolgozom 8-ig, utána simán ki tudnék menni, de én 9-kor már csak bámulom a netet a kanapén, általában 11-éjfél között alszom el.

Még csak 30 éves vagyok.

Hogy csinálják azok, akik este 11-re mennek szórakozóhelyre? (Van, ami akkor nyit!)

A kávé/kóla nem "dob fel".

2024. jún. 26. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem egészséges dolog, hogy egy 30 éves, még szinte fiatal felnőtt este 9-kor már hulla fáradt. Sportolj rendszeresen, étkezz változatosan és egészségesen, csináltass egy vérképet, hogy nincs-e valami vitaminhiányod.
2024. jún. 26. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez vagyok csak 26 évesen.
2024. jún. 26. 11:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy az egészségemmel lenne baj.

Inkább a napi HO-ban, főleg úgy hogy munkám effektíve nulla, tehát egész nap várom, hogy teljen az idő.

Ez mentálisan nagyon kimerítő.

És hozzá jön ez a meleg. (Nincs klímám.)

2024. jún. 26. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Tehát szerinted tök egészséges dolog, hogy egész nap otthon ülve nulla munkával te olyan hulla vagy estére, mintha lefutottad volna a maratont meg feltaláltad volna a rák ellenszerét😂Fuh haver, én 70 évesen se szeretnék majd ilyen szobanövény lenni, nemhogy fiatalon.
2024. jún. 26. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Én pont ezért szeretek délután egy kellemeset csicsikálni. Nem kell sok, háromnegyed óra, óra elegendő és sokkal jobban bírom az éjszakázást így, ha rápihenek, mintha nem tenném.

52F (aki a mai napig jár éjszakai szórakozóhelyekre)

2024. jún. 26. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Válts munkahelyet. Az nagyon ront a mentális állapotodon. Vagy ha nem tudsz/akarsz, akkor viszont menj el egy könyvtárba dolgozni, válts munkakörnyezetet, hátha az segít.

Egyszer kellene csak erőt venned magadon. Haverok mit csinálnak? Ők tudnának segíteni kimozdulni.

Valami változásra lenne szükséged. AKár sport vagy étkezési szokások. Egy kis közösségi élet is jót tenne neked. Itt a nyár, ráérsz még bent ülni télen.

2024. jún. 28. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ugyanilyen vagyok, semmi energiám nincs elmászkálni meló után még, de az a helyzet, hogy hétvégén se. Valójában egész életemben ilyen voltam, korábban a suli miatt főleg, mert fél6kor kellett kelnem, most 1 fokkal jobb mert " csak" fel 8kor kelek melóba, és 8ra itthon vagyok. Korábban azt hittem a túlsúlyom miatt van ez, lefogytam de így se változott, pedig nyilván odafigyelek az étrendemre rengeteg zöldséget eszem, vitaminokat szedek, és sokat sportolok is mert ha nem csinálom nagyon gyorsan híznék vissza. A heti 5x2 órás edzésemet is úgy csinálom végig, hogy majd elalszom annyira fáradt vagyok.😔

Pm alulműködésem , IR és PCOSem van.

A megoldásra még nem jöttem rá

2024. jún. 28. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!