Anyukám leakar beszélni arról, hogy eladónak tanuljak. Igaza lenne?
Figyelt kérdés
Azt mondja monoton, és nehéz munka, és milyen plusz van egy olyan munkában ahol csak árukat kell pakolni. Én is többre vágytam volna, de nincs más, bolti eladókat meg sok helyre keresnek.2024. jún. 26. 00:04
11/27 anonim válasza:
Napi 10 ora munka hetvegen is, unnepnapokon is
Biztos ezt akarod?
12/27 anonim válasza:
11# Ünnepnapon mióta kell dolgozni? :DDDDD
13/27 anonim válasza:
Kereskedelemben idoszamitasunk elott 5000 ota
14/27 anonim válasza:
Inkább valami értelmeset tanulj. Az meg hogy nincs más munka.. Nem igaz.
15/27 anonim válasza:
Bolti eladónak nem kell tanulni. Első munkahelyem ilyen volt, mikor nulla tapasztalattal, semmi végzettséggel kerestem munkát. Amúgy tényleg szar munka, de erre pont jó, amikor gyorsan kell valami.
16/27 anonim válasza:
Van a családban bolti eladó, őszintén: nem irigylem a munkáját. Persze, van ennél rosszabb is, de én például nem lennék az, ameddig van jobb lehetőségem.
Ettől függetlenül: ez a te életed, te fogsz ott dolgozni, nem anyukád.
17/27 anonim válasza:
Hozzáteszem még: nagyon sok múlik azon, hogy milyen boltban vagy.
18/27 anonim válasza:
#15 "Bolti eladónak nem kell tanulni"
Sok helyen elvárás a kereskedelmi végzettség.
19/27 A kérdező kommentje:
Én akárhány hirdetést láttam elvárták a kereskedelmi végzettséget. Azért is tanulom.
2024. jún. 26. 10:01
20/27 anonim válasza:
Bolti eladónak nem kell tanulni. Bárki megcsinálja. Erre én se áldoznék időt, pénzt és energiát. Keress vm értelmes szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!