Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyukám leakar beszélni...

Anyukám leakar beszélni arról, hogy eladónak tanuljak. Igaza lenne?

Figyelt kérdés
Azt mondja monoton, és nehéz munka, és milyen plusz van egy olyan munkában ahol csak árukat kell pakolni. Én is többre vágytam volna, de nincs más, bolti eladókat meg sok helyre keresnek.
2024. jún. 26. 00:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
nem anyukád fog dolgozni ahogy te. Szóval ha van befolyásod válaszd azt amit szeretnél.
2024. jún. 26. 00:19
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
ahogy te*
2024. jún. 26. 00:19
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
istenem, megint elírtam. nah szóval.nem anyukád fog dolgozni helyetted.
2024. jún. 26. 00:20
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
En is eladó vagyok és nem monoton de nem is nehéz
2024. jún. 26. 00:23
 5/27 anonim ***** válasza:
56%
De bolti eladónak nem is kell tanulni, oda tényleg bárkit felvesznek még érettségi nélkül is. Tanulj valami hasznosabbat, aztán ha netán nem tetszik, attól még elmehetsz eladónak. Betanítanak pár nap alatt, aztán tudod csinálni, nem kell hozzá semmilyen szaktudás.
2024. jún. 26. 00:58
 6/27 anonim ***** válasza:
2024. jún. 26. 02:13
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű igen.Én is annak "tanultam"

Csukott szemmel,fél lábbal is megcsináltam volna.És az teljesen igaz hogy nehéz,az mondja hogy nem aki életében nem csinálta még(kasszában a legkönnyebb,de aki kint van az vért izzadva pakol)Egy percre se lehet megállni

2024. jún. 26. 03:03
 8/27 anonim ***** válasza:
75%

Mi az, hogy nincs más?

Ahhoz, hogy legyen belőled valami, azért tanulni kell. Mi az álmod, célod? Miért nem mész főiskolára?

Párom (férfi) évek óta a kereskedelemben dolgozik, most egy magán italkereskedésnél és sokszor tiszta ideg. Nemcsak ennél a munkahelynél, hanem az előzőnél is az volt. Sok a munka, főleg ünnepek előtt tiszta állatkert minden. Azért keresnek állandóan eladókat, mert kevés ember az, aki bírja ezt idegileg hosszú távon. És akkor még nem beszéltünk az idiótábbnál idiótább vásárlókról.

Nem egy életbiztosítás ez a munkakör. Egy munkahelyen nem fogsz megmaradni sokáig.

2024. jún. 26. 04:14
 9/27 anonim ***** válasza:
24%

Biztos szeretné, ha megtanulnál helyesen írni.

Helyesen: le akar beszélni.

Általános, 4. osztály, igekötős igék helyesírása.

2024. jún. 26. 04:27
 10/27 anonim ***** válasza:
53%

Miután megtanultál helyesen írni, képeztesd magad, hogy üzletvezető lehess.

Mondd el anyukádnak, akkor megnyugszik.

Amúgy, ha szereted csinálni, akkor ragaszkodj hozzá.

2024. jún. 26. 04:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!