Emberekkel van értelme verekedésről beszélni vagy pedig jobb kerülni még a témát is?
,,Miért akarsz ilyen témáról beszélgetni?"
Azt vettem észre ,hogy a verekekőkről az a véleménye az embereknek ,hogy ők nagyon kemények,erősek és menők.
Illetve azt is észre vettem ,hogy az ilyen embereknek van tekintélye.
Illetve az ilyen emberek szeretik elmesélni a történeteiket másoknak.
Az én elméletem eddig az volt ,hogy én is megosztom másokkal az ilyen féle tapasztalataimat ,hogy én is menő legyek és hogy legyen nekem is tekintélyem.
Én nem vagyok nagy verekedő!De ennek ellenére vannak ilyen jellegű győztes tapasztalataim.
A problémát az okozza ,hogy nekem azt mondták harcművészek,családtagok ,hogy ne verekedjek ill én nem is akarok!
Én nem szeretek verekedni.
Nos én attól ,,tartok" ,hogy ha én is elkezdek ilyen jellegű emlékekeket megosztani másokkal akkor előbb utobb valami nem normális ,,ember"kihív párbajozni ,amihez természetesen semmi energiám nincs illetve kedvem.
És ,hogy ha a párbajt visszautatítom akkor gyávának,gyengének fogok tünni.
,,ilyen jellegű emlékekeket megosztani másokkal "
Hogy én is menő legyek ill tekintélyem legyen!
Eddig ez volt a cél!
3-as
De mivel most már semmi kedvem nincs még ahhoz sem ,hogy felvegyek ilyen tulajdonságokat ,amiket még hozzá nem is én ragasztok magamra őszintén szólva semmi kedvem nincs még ehhez sem.
Főleg nem egy esetleges verekedéshez.
Most én arra vagyok kíváncsi ,hogy egy ilyen jellegű beszélgetés okozhat verekedést!!
kieg:
,,Nos én attól ,,tartok""
,,tartok"=nem kívánok pl:egy cselekedetett,viselkedést,konfliktust.
Jelen esetben valami ilyesmit jelent a szó!
"Azt vettem észre ,hogy a verekekőkről az a véleménye az embereknek ,hogy ők nagyon kemények,erősek és menők."
:D :D Milyen embereknél? Ja, tudom, a nyolc általánost se végzetteknél, tehát az alsóbb kategóriás embereknél.
Ha sportszerűen űzöl komolyabbat, arról meg legfeljebb pár szót érdemes említeni.
"Hogy én is menő legyek ill tekintélyem legyen!"
Akkor te is csak egy alsókategóriás szóra se érdemes ember vagy.
Értelmes ember, akinek fejlett az értelmi és érzelmi intelligenciája, az a verekedést nem tekinti tekintélynek, se menőnek, sőt, bele se megy az ilyen aluliskolázottak játszmájába.
6-os
Az én verekedéses cselekedeteimet sajnos szükségességből kellett végre hajtanom.
Legfőbb kép az iskolás éveimben.Ill szórakozó helyeken.
,,Akkor te is csak egy alsókategóriás szóra se érdemes ember vagy."
Ha jártál szórakozóhelyekre,iskolákba akkor te is tudhatod ,hogy ott a dolgok nem úgy mennek.Az éjszakában,iskolában mindenféle emberrel összetalálkozik az ember.
Jártam általános, közép, főiskolára (itt kettőre is jártam), mégse találkoztam még azzal, hogy a verekedésre lett volna szükség.
Még egyszer hangsúlyozom, a verekedéssel az alsóbb kategóriás emberek élnek, mert azon az alacsony értelmi szinten vannak, hogy azt hiszik, hogy a konfliktust csak és kizárólag ököllel lehet megoldani. Pedig nem így van.
8-as
,,hogy a konfliktust csak és kizárólag ököllel lehet megoldani. Pedig nem így van."
Ez így van!
Igazat adok!
,,Pedig nem így van."
Nem pártolom én sem.
,,égse találkoztam még azzal, hogy a verekedésre lett volna szükség."
Kinek milyen a szerencséje.
,,Pedig nem így van."
Ez így van!
Igazat adok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!