Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azért nem érzem magam 30...

Azért nem érzem magam 30 évesnek, mert nem éltem rendesen?

Figyelt kérdés
Gyereknek is visszahúzódó voltam, csendes. Általános iskolában, és középiskolában sem leltem barátokra, 25 éves koromig otthon laktam, és csak 25 évesen szexeltem először, de csak idősebb nőkkel voltam mindig is, de most már 18-nál járok. Munkahelyem már volt vagy 30, de külföldön sosem jártam

2024. jún. 25. 21:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még tényleg fiatal felnőtt vagy. A középkorú nálam valahol 35-40 felé kezdődik.
2024. jún. 26. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Hivatalosan rám is azt mondják már és 35 vagyok, de fiatalnak érzem magamat. Nem is néznek 30-nak sem. Amúgy szerintem teljesen felesleges ezzel foglalkozni, mert az ember már rögtön temeti magát.
2024. jún. 27. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is 30 vagyok, csak nő. Én éltem eleget, viszont nem buliztam annyit, mert sose volt olyan tarsasagom és nekem ez hiányzik a legjobban. Menni akarok mindig valahova, imádom a bulikat és a táncot, a társaságot. Emiatt nem akarok még családot pl.
2024. júl. 3. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!