Azért nem érzem magam 30 évesnek, mert nem éltem rendesen?
Figyelt kérdés
Gyereknek is visszahúzódó voltam, csendes. Általános iskolában, és középiskolában sem leltem barátokra, 25 éves koromig otthon laktam, és csak 25 évesen szexeltem először, de csak idősebb nőkkel voltam mindig is, de most már 18-nál járok. Munkahelyem már volt vagy 30, de külföldön sosem jártam2024. jún. 25. 21:44
1/13 anonim válasza:
És azt érzed, hogy változtatnál, több dolgot megtennél? Mert akkr rajta, sosincs késő
2/13 anonim válasza:
Én se érzem magam annyinak, pedig aktív életet élek, mindig van valami tennivalóm ha nincs akkor csinálok :D
3/13 anonim válasza:
Mindjárt jönnek a férfi gyűlölő kövér feministák hogy: incel incel! Xd
4/13 anonim válasza:
30 evesen 30 munkahely az igen...
5/13 anonim válasza:
Részben nálam is igaz, nagyon lassan indult be az életem, közben két különböző irányú helyzetként én nem is költöztem el, majd 34 évem felett javítottam még többet az egészségemen tudatos étrenddel és konkrétan 10 évet nem is látnak rólam. Tehát nálam kívül-belül igaz. Amúgy a kor csak egy szám. :-)
6/13 anonim válasza:
5+
Közben szellemiségben mégis érettebb vagyok az idősebb páromnál. Igazából azért voltam "elhagyott" gyerek, mert komolyabb gondolkodású voltam a problémás társaimtól.
7/13 anonim válasza:
Érezheted magad amiatt is így, mert nem éltél eléggé, úgy érzed, nem gyűjtöttél elég tapasztalatot, vagy akár azért is, mert nem tartasz még ott, ahol fiatalabban elképzelted azt. Vagy, mert úgy érzed, nincs elég biztos pont az életedben.
8/13 A kérdező kommentje:
És még fiatal vagyok?
2024. jún. 26. 10:43
10/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem középkorú
2024. jún. 26. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!