Nyaralásról posztolásnak milyen hátrányos következményei lehetnek? Ismertek olyat, akivel történt valami, mert feltette a nyaralós képeket?
Ugye szokták mondani, hogy ne tegyünk fel amíg odavagyunk valahol Facebookra képeket, hogy nyaralni vagyunk.
A kérdésem, hogy milyen következményei lehetnek? Mennyire kell aggódni pl. hogy betörnek az otthonunkba ha posztolunk? (Gondolom ez az egyik fő ok)
Ismertek olyat, akivel történt valami baj, mert feltette a nyaralós képeket? (pl. betörtek, vagy kirúgták a munkahelyéről mert táppénz alatt nyaralt, stb.)
Milyen esetek fordulhatnak elő?
Normal esetben nyaralas után válogatják ossze q képekbol a legmutatósabbakat es felteszik egy csokorban.
Nyaralas kozben facezni eléggé érdekes..hogy van a tengerpart meg te a teloba bújva:D
Akit a face meg ezek erxekelnek nyaraláskor hát az nem éppen nyaral szerintem.
De kérdésre.
Táppenz alatt nekem pl barátom azt csinálta hogy ugy jelent meg velem mindenhol(ősszel v télen) mint vmi betörő, nehogy felismerje bárki.fekete cuccok kapucni de az az arcába is behúzva feszesen mint vmi símaszk és napszemuveg.
Vagy mint vmi titkosügynök. Szénné röhögtem magam ahogy f.sik a cégétől nehogy meglássák velem a táppenz alatt utcán:D
Én amugy olyanokat szoktam csinalni inkabb hogy az utca végén állok háttérben egy suli téglafala, de csak a téglafal látszik, kiiírom a kép alá hogy "Moszkva" illetve be lehet tartózkodási helyet is jelolni, hogy épp moszkvában vagyok, vagy ilyesmi, erre jön a millió komment hogy milyen ott oroszországban, vigyázzak magamra messze vagyok, érezzem jol magam meg meséljek majd meg stb.
hát még az se kell ehhez hogy legalább vmi orosz alakú házat fényképeznék hogy tenyleg ott lennek.
Téglafal háttér rólam a neten = Moszkva :)
És én meg írom hogy rendben vigyázunk magunkra szuper az idő meg minden:D
De ez amugy csak abbol jött hogy vki megkerdezte egy szelfiről hogy hol vagyok.(mikor en lettem volna a lényeg a képen és nem épp a hely hogy bakker az utca végén a buszmegállóban..) Es plusz mivel nem engednek el engem szabira se, de penzem sincs igy kb nekem a balaton is csak a fürdőkád, igy hirtelen poénos hisztimben csak annyit írtam oda hogy (hol lennék b+)"Moszkvában."
Erre meg millio komment..
Hát nem kezdtem már el magyarázni hogy csak vicc volt..
De jelentem, nem törtek be hozzám.
Olyanokat en is sokat akik nem azert mennek nyaralni mert nekik jo, hanem legyen mit felrakni a netre.
A legnagyobb élményeket megéli átéli az ember.
Minket pl a főnök naponta vitt sóbarlangba vagy vacsorázni wellnessre szaunákba vagy sültestálakat hozatott nekunk fel, még fényképezni se jutott eszembe🤣(külföldön vendéglátóztam szórakozohelyen naponta kellett showkat táncmüsorokat tartani reggel 6 ig munkaidő meg az alkoholfogyasztást szorgalmazni allandoan, a őnök meg szinte ugy kezelt minket mint a saját lányait. Millio meg egy "egészségkúra", .eg hogy együnk, frissek legyunk shépüljünk, a meloban is minden nap buli volt ejszaka, igy meg nappal is nyaralás minden nap.
A telefon csak az miatt volt a kezemben sokszor, mert a magyar itthon levo pasimnak irkáltam allandoan. Rám is szóltak a csajok pl vacsoránál is hogy már őket idegesíti és mindjart "agyonvernek" de ugye inkabb leteszem azt a telefont..🤣
Bizony, óriási hátránya van.
Mégpedig az, hogy az olyanok, mint te, megpukkadnak az irigységtől.
Amúgy láttál már olyat, hogy valaki egyből a lakáscímét is kiposztolta? :D
Ennyi erővel munkaidőben is bárki betörhet bárkihez, ha tudja, hogy az illető nem otthon dolgozik.
Ne nézegesd mások nyaralós képeit, ha ennyire egy megkeseredett, irigy ember vagy.
Huhh, micsoda következtetéseket vontál le 8-as :DDD
Elárulom, nem vagyok irígy másokra egyáltalán, sőt, néha én is szoktam utazgatni ide-oda, csak kíváncsi voltam, hogy milyen negatív következményei lehetnek, vagy járt-e már emiatt rosszul valaki. Biztos te is hallottad már, hogy ne posztold, hogy nem vagy otthon, elutazol valahova, stb. (és itt nem arra gondoltak, hogy a lakcímét is kiírja valaki...)
További jó spekulálást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!