Ma leejtettem egy jegeskávét az egyik boltban, ami ettől szétdurrant, és azt mondta rám egy ott dolgozó, hogy egy béna balfsz vagyok, igaza van?
Figyelt kérdés
Pedig véletlen volt.jún. 22. 19:37
12/20 anonim válasza:
Nahát, ezt nem tudtam. Mondjuk egy pár 100 forintos italért még felnőttként nem kapnám fel a fejem, ha az én gyerek-rokonom leverné véletlenül és ki kéne fizetnem, de lehet egy több ezer forintos öblítőért már igen. Jó tudni, hogy nem mindenhol fizettetik ki.
13/20 anonim válasza:
#12 nekem már van. Nem arról szól a munkám, hogy b*szogassam a klienseimet.
14/20 anonim válasza:
Nálam ez a szitu úgy folytatódna, hogy : Kit balfaszoztál te sutyadék kis pöcs??
15/20 anonim válasza:
Ha otthon ejted le amikor kiveszed a hűtőből, aztán takaríthatod a padlót, bútort, falat, akkor biztos azt gondolod magadról, hogy hogy lehetsz ilyen béna. Ettől függetlenül egy eladó nem mondhat ilyet, sőt nem csak eladó, hanem egyáltalán egy ember, egy másik embernek ne mondjon ilyet.
16/20 anonim válasza:
Vannak ilyen "kedves" eladók. Bocsánatot kérnék a rumliért, aztán beletapicskolnék és még szét is hordanám a lábamon.
17/20 anonim válasza:
Velem simán kifizettették a Pennyben, 1,5 literes üdítő volt, a hülye pénztáros megindította a szalagot, amikor pont kinyújtott karral rendezgettem a dolgokat a szalag elején, és úgy sodródott le a flakon. Pofátlanul beütötték.
18/20 anonim válasza:
17 az ilyen károkra a boltnak van fedezete, szóval nem kellene kifizettetni, megy a selejtbe és ennyi leirják, ilyenkor kell kérni a boltvezetőt, hogy stornozza, ez nem a te hibád, minden ami nem szándékos kárt okozó önhibádon kivüli kárt a boltnak értem ez alatt a nagyobb mulitkat nem kell kifizettetnie a vásárlóval, van biztositásuk leirják ennyi
19/20 anonim válasza:
16# azthiszed vevő vagy és neked mindent meglehet tenni. Nagyon gáz vagy ,ugye tudod?😆😆😆😆😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!