Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadott 2024-ben...

Mennyire elfogadott 2024-ben ha egy nő nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 19:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az idősebb korosztály és az ősanyák azok nem tudják elfogadni. Szerintem normális ember nem akad ezen fent. Nekem pl eszembe sem jutna mástól ilyet kérdezni, hogy mikor akar gyereket, mennyit, mikor lesz második stb. Szerintem aki ezt fontosnak tartj, az úgyis fogja mondani vagy majd látom, ha megszületett a gyereke. Csak sok ember van, akinek ez a gyerek téma a rögeszméje és másról nem tud beszélni.

Én sem akarok amúgy gyereket nőként, Facebookon szoktam látni nagyon durva kommenteket, amik elkeserítöek. Sokszor arccal, névve együtt, sőt unokás fotókkal együtt mocskolódnak az emberek, ha valaki felállalja, hogy nem akar gyereket. Nagyon szomorú, hogy ilyen emberek meg vállaltak, akik ilyen hangnemet megengednek maguknak ismeretlen emberekkel szemben... Nemcsoda, hogy annyi iskolai bullying van, mert ezt otthonról hozzák a gyerekek, mert azt látják a szülőktől, nagyszülőktől is, hogy nem fogadnak el más embereket, ha azok nem pont olyanok, mint ők.

2024. jún. 24. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!