Mennyire elfogadott 2024-ben ha egy nő nem akar gyereket?
Van, aki párt se akar, nemhogy gyereket.
Amúgy meg értelmes emberek nem mással foglalkoznak.
Idiótáknak meg nem kell megfelelni.
Jó lenne ilyet találni.
És főleg olyat akinél ez évekkel később sem változik.
Attól függ milyen körben mozogsz. Fiatalok nagy része nem akar, így közöttük ez egy elfogadott ideológia. Sokuk szerint X éven belül Magyarország egy élhetetlen sivatag lesz, vagy valamelyik nagyhatalom vezetője meghülyül és jön az atomháború. Emellett anyagi hátterük sincs és valószínűleg nem is lesz nekik a közelhövőben a rossz gazdasági helyzet miatt.
Idősek körében már más a helyzet. Először is ők így nevelkedtek, hogy KÖTELEZŐ gyerekednek lenni, különben megesz a fene idős korodra, nem lesz segítséged. Emellett ugye ingyen rabszolga, akiknek morális kötelességük mindenben segíteni, tehát a házimunkától kezdve a földeken munkálkodásig mindenben megoszlik a munka. Meg ugye mindenki vérvonala felsőbbrendű a másiknál, tehát muszáj a hagyományt tovább örökíteni. Ha nem szeretnél gyereket igazából csak kiröhögnek, mert úgy gondolják, hogy ilyen a mesékben sem létezik, mindenki akar gyereket mert... mert! Mert és kész! És ezt ők természetes tényként kezelik.
Úgy tapasztalom, hogy nem cirkuszolnak rajta sokan. Amikor közlöm mosolyogva, hogy nincs gyerek, akkor már értik sokan, hogy nem is lesz.
Sajnos a nők többet faggatóznak a témáról, de leszerelem őket pár sablon tőmondattal és ettől visszavonulót fújnak.
Olyanba még nem akadtam bele, aki szemtől szembe elkezdett ezen cirkuszolni. A neten van pár ilyen arctalan gyökér, de azokat nem veszem alapul.
Én pont leszarom
Az érdekel hogy én mit akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!