Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadott 2024-ben...

Mennyire elfogadott 2024-ben ha egy nő nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 19:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
8%
Nem számít ha nőként nem akarsz, csak férfiakba rúgnak bele a mai világba.
2024. jún. 22. 19:32
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
1, 😆😆😆
2024. jún. 22. 19:32
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
nem mindegy, ki mit gondol és mit irnak milyen statisztikák vannak, kit befolyás ez? eszerint élni, hogy mi elfogadott, ez most komoly ?
2024. jún. 22. 19:43
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Ha az a gond, hogy kérdezgetnek..

Egyszer lengeted be, hogy ,,sajnos nem lehet" és hozzá egy kis bánatos rájátszás, profiknak könny és az életben nem kérdezik meg. Ha mégis rámenős valaki, lehet kreatívoskodni: sírógörcs, dühroham, vádaskodás, végső esetben egyenes felpofozás.. stb

Senkinek semmi köze mit csinálsz az életeddel ;)

Üdv, egy ChildFree :D

2024. jún. 22. 19:47
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére ma már elfogadott dolog ez.
2024. jún. 22. 19:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen.
2024. jún. 22. 20:01
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem elfogadott. Kevés olyan ember van, aki ezt megérti. A baráti körömben mindenkinek van, csak nekem nincs. A két legközelebbi barátnőm nem foglalkozott ezzel, de az ismerősök előfordult, hogy rákérdeztek. Sajnos olyan személy is a képembe kente, akitől végképp nem vártam volna. Szerinte ahol nincs gyerek, az nem család. Ebben az volt a bizarr, hogy a gyerekük még egyéves sem volt, mikor elváltak. De ők persze család.
2024. jún. 22. 20:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem sincs, soha az x évem alatt senki nem dörgölte az orrom alá, hogy miért nincs és megsem kérdezte, és sehol nem éreztem emiatt rosszul magam.

Magánügy ha valakinek ez az életforma az élete és gyerek nélkül nincs élete sem, magánügy, ha némely ember igy teljesedik ki, lelke rajta, de nem lehet kikerülni az itélkező embereket, vagy elfogadod vagy nem a kritikájukat és itéleteiket, és nem veszed be magadnak.

Amerikában singli negyedek vannak szupermarketek specializálódnak az egyszemélyes emberekre, na itt is kellene ilyen a társadalomnak, hogy csak ilyen lakóparkok legyenek nincs gyerekzsivaly stb.. :-)

2024. jún. 22. 20:27
 9/21 anonim válasza:
100%
Részemről értékelném, mivel én sem szeretnék gyereket (több okból).
2024. jún. 22. 21:00
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarok szóval egy ilyen nő az szinte olyan mint egy főnyeremény.
2024. jún. 22. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!