Nem, nem 9-kor kezdődik. Képzeld, van, akik 7-re járnak, sőt, ennél is korábban kezdenek. Nem csak irodák léteznek, nagyon sok másféle munkahely is van.
2024. jún. 22. 10:10
2/19 anonim válasza:
4-től már éledezik a legtöbb város és település, sok műszak kezdődik 6-kor, sőt 5-kor. Azok a Volán, MÁV és BKV dolgozók, akik az embereket szállítják a munkahelyükre, konkrétan éjszaka kelnek fel és indulnak munkába.
2024. jún. 22. 10:18
3/19 anonim válasza:
Hát ha nagyrésze kilenckor kezdődik, akkor a hatkor buszozók a kisrésze, logikusan. O:)
2024. jún. 22. 10:30
4/19 anonim válasza:
Nálam a munka 10:00-kor kezdődik, de néha, ha rendezvények vagy szállítások vannak, akkor már 06:00 körül ott vagyok, hogy segítsek.
Mindenféle munka létezik, amik jelentős része nem 09:00-kor kezdődnek. Posták, pékségek, tömegközlekedés, egészségügyi intézmények; ezek 09:00-re már bőven nyitva vannak.
2024. jún. 22. 10:37
5/19 anonim válasza:
A 9 óra rettentően ritka, mert 8-9 munkaórával megeszi az egész napot és sokan nem is vállalnák. Az átlagos kezdés 6-8 óra között történik, de a 6 óra is inkább váltó műszakokkal. Én fél 8-ra járok plusz fél órás ledolgozás miatt, illetve nálunk személyesen rugalmas a kezdés pontosan 6-8 óra között. Az úgynevezett fogadó termünk hivatalosan 16 órakor zár, egyetlen személy marad 16.45-ig dolgozni saját beosztása miatt. Párom ugyan most éppen 9 órára jár, de ő részmunkaidős és nála sok változás volt egy kolléganő miatt.
2024. jún. 22. 11:46
6/19 anonim válasza:
Túlzás picit, hogy a munkák nagy része 9-kor kezdődik. Valójában, a legtöbb helyen, addigra már legalább 1 órányi munkán túlvannak az emberek, ha nem nézzük a vállalkozókat, mert az ő esetük más.
Szolgáltatók körében is 7-8 körül már indul a nap, ha nem korábban. Amikor szállodában dolgoztam, 7-kor már a recepción intéztem a feladatokat, de előtte 10 perccel már ott kellett lennem a főépületben. Takarítónők pedig még hamarabb kezdtek.
2024. jún. 22. 13:32
7/19 anonim válasza:
Én minden nap a 6:30-as vonattal indulok, hogy 8:00-ra beérjek munkába. Képzeld, van aki vidéken, másfél órára lakik a munkahelyétől és nem engedheti meg magának hogy Pestre költözzön. Vidéken meg semmi nincs.
2024. jún. 22. 14:59
8/19 anonim válasza:
Ünnepi menetrend van már 20 éve!
Reggel egy, este egy, - oszt ennyi!
2024. jún. 22. 15:19
9/19 anonim válasza:
Ja! -Kilenckor! -Moszkvai idő szerint! :D
2024. jún. 22. 15:21
10/19 anonim válasza:
Mikor a fővárosban dolgoztam 5kor keltem,6kor már vonaton voltam, fél8ra kellett beérjek.
Szerencsémre itt ahol élek nem sokkal később találtam munkát, gyalog tudok bemenni,10 perc alatt, fél9kor kelek, fél10kor kezdek, és részben emiatt is váltottam.
A korán kelés miatt olyan voltam mint a mosott szar, az ingázás miatt meg semmire nem volt időm hétköznap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!