Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálhatja ezt vajon a...

Miért csinálhatja ezt vajon a lány? Hová tegyem ezt?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akivel már 3 hete beszélgetek online. Kölcsönös a szimpátia, viszont lassan halad, találkozni még nem szeretne, nekem ezzel különösebb problémám nincs, mert nagyon megkedveltem az értékrendjét, így nem gond a várakozás..

Napi első üzenetek jönnek tőle, elköszön nap végén, flörtöl, egyértelmű, hogy bejövök neki.

Viszont van valami, amit nem értek. Miért tart neki több óráig amíg válaszol?

Tehát ír mondjuk 8 órakor, hogy "Jó reggelt", én válaszolok neki és ma is másfél órába telt visszaírnia. Most megint 2 óráig nem válaszolt. Én érzem magam szarul, mert amikor meg nekem van lehetőségem azonnal visszaírok, legyen az akár rögtön az üzenete után..

Nem, nem elfoglalt, nem dolgozik, mondhatni egy viszonylag unalmas lányról van szó, nem történik sok érdekes dolog vele. Este, amikor beszélgetünk, akkor is van, hogy fél óra, mire válaszol.

Tegnap a barátaival volt, 3 óránként válaszolt, de nekem ne mondja már azt senki, hogy ha beszélgetést kezdeményez azzal, hogy Jó reggelt üzenetet ír, akkor ne legyen utána mondjuk 30 másodperce válaszolni.. Arra van ideje az embernek, amire szeretne időt hagyni.. Ha 2-3 óránként tudok válaszolni és az se tartalmas, akkor nem is írok inkább senkinek, de lehet csak én gondolom ezt így..

Abból is gondolom, hogy nincs dolga, mert snapchaten (ez egy alkalmazás, röviden: lehet küldeni egymásnak random képeket a napodról, mi történik veled, stb, ezt elég hülye alkalmazásnak gondolom, csak miatta használom újra) ha küldök neki valamit, akkor 3 perc és megnézi, és általában ilyenkor válaszol is messengeren.

Tehát: megnézi, amit küldök, mert kíváncsi rá, de amikor Ő megnézi, amit én küldök azt én látom és így kénytelen válaszolni, nehogy az legyen, hogy a képet megnézi, de vissza írni meg nem ír vissza. Remélem érthető. Tehát kíváncsi a képre, de furának tartaná, hogy látom, hogy megnézte, de nem ír, ezért muszáj visszaírnia.

Másik probléma: A témák 99%-át én hoztam eddig fel, de erről beszéltünk is, hogy sokszor nem tud kérdezni semmit még akkor sem, ha érdekli Őt az adott fiú ismerkedésnél. Ezzel nagyon nem is lenne problémám, Ő ilyen, át kell vállalnom a kommunikáció nagyobb részét. A probléma ott jön képbe, hogy amikor 2 órát kell, hogy várjak a válaszra és úgy válaszol, hogy véletlenül se tudjak belőle semmilyen témát indítani, na ott megvagyok lőve elég durván, pedig én nagyon sokat beszélek.

Valamiért azt érzem, hogy beszélgetésre vagyok csak jó neki, amikor néha eszébe jutok, elővesz, és ennyi. De ez a teória ellen meg szólnak a jó reggelt, jó éjszakát üzenetek, a flörtölések és az, hogyha én nem írok neki 5 órán keresztül (volt már ilyen, szándékosan), akkor ír valamit mindig.

Fogalmam sincs melyik irányba billen a mérleg, egyszer azt érzem, hogy ebből lehet valami, egyszer pedig azt, hogy csak kihasznál.

jún. 20. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9

"Telefonálni nem szeret, erről is beszéltünk és mondta, hogy van olyan, amikor a barátnői hívják és nekik sem szívesen veszi fel."

Hmm.. ismert jelenség egy kamusnál, csak szólok, de te tudod. :P

jún. 20. 23:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Valamiért azt érzem, hogy beszélgetésre vagyok csak jó neki, amikor néha eszébe jutok, elővesz, és ennyi. De ez a teória ellen meg szólnak a jó reggelt, jó éjszakát üzenetek, a flörtölések és az, hogyha én nem írok neki 5 órán keresztül (volt már ilyen, szándékosan), akkor ír valamit mindig.

Szerintem jol erzed. Valoban flortolgethet, biztosan jot teszel az onbizalmanak, de nem hiszem, h ennel tobbet akar.

Lehet, h csak talonban tart addig, mig meg nem ismerkedik valakivel, aki jobban felkelti az erdeklodeset.

S amugy igen, mindenkinek arra van ideje, amire akarja.

jún. 21. 05:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!